Familia regală britanică, atacată dur de Patrick J. Adams, din Suits: este „în faliment cu simțul decenței”

de Marina Florea în 7 Mar 2021
Fostul coleg de platou de la Suits al lui Meghan Markle vorbește de „Încă un exemplu al nerușinării unei instituții care și-a depășit durata de viață și care e lipsită de orice decență.”

Patrick J. Adams, fostul coleg de platou al lui Meghan Markle din popularul serial Suits, i-a luat apărarea, înainte de interviul cu Oprah Winfrey - pe care actrița l-a dat împreună cu Prințul Harry - și care va fi difuzat duminică seara pe canalul american CBS.

Actorul, care a jucat rolul iubitului personajului lui Meghan Markle în drama plasată în lumea avocaților, până când aceasta a părăsit distribuția serialului, a mers până într-acolo încât să acuze familia regală de a fi „în faliment cu simțul decenței”.

A continuat spunând că Meghan „a fost întotdeauna o femeie puternică, având un puternic simț al moralității și o puternică etică profesională, căreia nu i-a fost niciodată teamă să vorbească, să se facă auzită și să se apere pe sine și pe cei dragi...”

„M-a dezgustat să citesc replicile rasiste, defăimătoare, acide aruncate în direcția ei de tot felul de mijloace mass-media din Anglia și din întreaga lume, dar mai știu că Meghan a fost mai puternică decât lumea crede sau înțelege și că vor regreta că au subestimat-o”, a continuat el.

„Și apoi a apărut Archie. Și în orice lume cu un minim de decență era cazul să se oprească de la cuțite și să îi lase pe acești doi oameni să se bucure de primele luni ale vieții de familie. Dar nu trăim în această lume și, în loc de asta, vânătoarea a continuat.”

Mai multe teasere cu Ducele și Ducesa de Sussex stand de vorbă cu Oprah au fost date publicității înainte de difuzarea pe post a interviului, inclusiv unul în care Meghan acuză familia regală de a fi „perpetuat informații false” despre ea și despre soțul ei, prințul Harry.

Patrick mai discută și despre acuzațiile de bullying din partea lui Meghan (însărcinată acum cu cel de-al doilea copil)  față de personalul regal. Palatul Buckingham declară că a declanșat o anchetă cu privire la evenimentele care au dat naștere la aceste acuzații.

„Este ceva obscen că Familia Regală, al cărei cel mai nou membru crește în Meghan, promovează și amplifică acuzațiile de bullying împotriva unei femei care a fost în sine constrânsă să părăsească Anglia pentru a-și proteja familia și propria sănătate mintală”,  a scris Patrick.

A adăugat că această dramă este doar „înca un exemplu jenant al nerușinării unei institutii care și-a depășit durata de viață, care și-a pierdut credibilitatea și care a dat faliment la capitolul decență”.

Actorul a concluzionat - „Găsiți-vă pe altcineva căruia să-I dați lecții, să certați și să chinuiți. Prietena mea Meghan nu este de nasul vostru!”

Creatorul serialului Suits, Aaron Korsh, care și-a exprimat susținerea, vineri, pe Twitter, a scris. „Meghan Markle nu e un monstru. Este o femeie puternică cu o inimă bună care încearcă să se descurce într-o situație inimaginabilă”.

Într-o postare lungă pe Instagram, vineri, Abigail Spencer, tot din distribuția Suits, a transmis un omagiu lui Meghan.

„Am învățat atâtea de la Meg. Puterea unui bilețel scris de mână. Drăgălășenia unor flori. Faptul că are un șir de recomandări pentru inimă, suflet și corp”, a scris ea. „Întotdeauna a fost un spațiu sigur pentru mine, cineva în fața căreia să îmi arăt partea slabă… și cu care se împărtășesc asta. Și am făcut-o.”

Exploreaza subiecte similare:

Suits, Meghan Markle, Oprah Winfrey, Patrick J. Adams, Abigail Spencer

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells