Eroul negativ din primul film Blade avea o superputere ciudată. Va apărea și în producția cu Mahershala Ali?

de Gloria Sauciuc în 4 Iun 2023
Deacon Frost ar putea să apară în noul film Blade

Poate că ați uitat, dar Blade a schimbat filmele cu supereroi cu mult înainte ca studiourile Marvel să conducă la box-office. Wesley Snipes a făcut cunoștință publicului cu vampirul care îi vânează pe alți vampiri, dar și cu dușmanul său, Deacon Frost. Totuși, acesta din urmă are o superputere stranie. Apărând prima oară în Tomb of Dracula nr.13, Deacon Frost este un vampir care are toate superputerile ce vin împreună cu transformările sale.

Totuși, are și o superputere stranie: atunci când își mușcă victimele, acestea nu devin vampiri obișnuiți, ci dubluri ale lui Frost însuși, ceea ce îi dă voie să strângă o adevărată armată de mici Frost, scrie Looper. La un moment dat, își folosește această stranie armată pentru a se lupta cu Dracula pentru titlul de Stăpân al Vampirilor.

Totuși, în Blade cu Mahershala Ali al studiourilor Marvel, nu ne așteptăm ca dublurile lui Frost să i se alăture, scrie Looper. Studiourile au în general o abordare realistă vizavi de personajele din universul MCU, și au preferat să modifice numeroși eroi sau eroi negativi pentru a-i putea face digerabili pentru marele ecran, și e de așteptat să se întâmple același lucru și cu Blade.

Atunci când îl vedem pe Blade (Mahershala Ali) într-o posibilă luptă cu o armată de vampiri, probabil vor respecta regulile Marvel Comics. În paginile unora dintre cărțile de benzi desenate, numeroase personaje au puteri comparabile cu cele ale zeilor, sau chiar mai mult, lucru care nu ajunge pe marele ecran.

Așadar, dacă Deacon Frost ajunge în Blade fără dublurile sale, nu ar fi primul care își pierde puterile pentru a da studiourilor o perspectivă mai moderată asupra personajului: și Drax (Dave Bautista) își pierduse din puteri, în benzile desenate fiind capabil de telepatie și de un simț accentuat al aproprierii lui Thanos. Filmele X-Men de la Fox au de asemenea personaje eliminate pe criterii creative.

De asemenea, filmele aproape au scos povestea din spatele personajului Rogue și numeroase dintre puterile ei din carte (forță, puterea de a zbura, viteză), rămânând doar cu puteri parapsihologice.

După ce producția lui Blade a stagnat iar greva din 2023 a Asociației Scenariștilor (Writers Guild of America), nu știm la ce să ne așteptăm, mai scrie Looper.

După numeroase revizuiri ale scenariului și probleme generale de producție, orice personaj din benzile desenate poate avea o evoluție neașteptată, iar eroul negativ Deacon Frost este și el vizat.

Exploreaza subiecte similare:

Wesley Snipes, Blade, Mahershala Ali

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells