Elena Gheorghe recomandă Dragoste şi alte dependenţe

de Gloria Sauciuc în 9 Feb 2011
Elena Gheorghe recomandă Dragoste şi alte dependenţe

În luna mai a anului trecut cântăreaţa Elena Gheorghe (ex-Mandinga) lansa videoclipul piesei Disco Romancing. Nu întâmplător, şi în materie de filme preferate, gusturile celei care ne-a reprezentat la Eurovision se învârt tot în jurul subiectelor romantice.

Întrebată de Cinemagia ce film a văzut la cinema săptămâna trecută, Elena Gheorghe spune că Dragoste şi alte dependenţe. "Îmi plac comediile romantice; iar Dragoste şi alte dependenţe mi-a plăcut foarte mult pentru că actorii sunt foarte bine aleşi, se potrivesc, iar filmul îmbină mai multe genuri. Faptul că la început e haios, cu multe faze comice, apoi - spre final - devine o dramă mi s-a părut că face filmul mult mai realist". 

...meriţi să fii iubit, şi să iubeşti, chiar dacă suferi de o boală incurabilă 

Cântăreaţa mai spune că lecţia de viaţă pe care a primit-o cu acest film este că "meriţi să fii iubit, şi să iubeşti, chiar dacă suferi de o boală incurabilă".

Love and Other Drugs explorează deopotrivă metodele lipsite de etică ce se practicau în anii '90 în industria farmaceutică din Statele Unite ale Americii şi idila frumoasă care se înfiripă între un agent de vânzări ambiţios şi o artistă rebelă. Maggie Murdock este o tânără independentă, sexy, inteligentă, deschisă la minte şi nonconformistă, care nu permite niciunui obstacol să-i stea în cale şi care este sceptică cu privire la dragoste, mai ales că a fost diagnosticată cu maladia Parkinson. Filmul rulează în Arad, Baia Mare, Bacău, Bucureşti, Braşov, Constanţa, Cluj, Iaşi , Oradea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells