Edgar Wright despre Ant-Man: „Va fi o poveste de origine ceva mai diferită”

de Cristina Grigore în 8 Feb 2013
Producţia, aflată acum în lucru, are data de lansare stabilită pentru 6 noiembrie 2015

Producţia lui Ant-Man a fost confirmată de Edgar Wright în vara anului trecut,  când acesta a prezentat în cadrul Comic-Con din San Diego câteva imagini de test din viitoare peliculă. Lucrurile au avansat destul de mult până spre sfârşitul anului – când a fost anunţată şi data de lansare a filmului, 6 noiembrie 2015 – iar acum regizorul vine cu noi detalii despre adaptarea aventurilor supereroului, aflată acum în lucru.

Regizorul lui Scott Pilgrim vs the World a declarat pentru IGN.com, că filmul va fi plin de efecte speciale şi se va lega de universul filmelor Marvel, funcţionând în acelaşi timp şi ca o peliculă de sine sătătoare.

„Este un mod de a face un film cu supereroi în cadrul unui alt gen. Am vrut să spun o poveste de origine într-un mod ceva mai diferit. Face parte din universul filmelor Marvel „, a spus el.

„Am colaborat cu preşedintele Marvel, Kevin Feige, pe acest segment. Însă, să fiu sincer, pe măsură ce lucrez învăţ tot mai multe, în special despre efectele speciale. Este un film plin de ajustări de acest gen, aşa că mă bucur că am făcut înainte Scott Pilgrim şi The World’s End pentru că ai întotdeauna de învaţat în acest domeniu”, a continuat.

„Sper ca la un moment dat vă vom putea arăta câte ceva din film la un eveniment al industriei când va fi totul gata. Pentru că la Comic-Con nu va fi terminat. Per total arată însă foarte bine”, a ţinut să mai menţioneze Wright.

Regizorul a făcut referire la perioada în care a fost dezvoltat filmul, explicând şi că proiectul a fost amânat deoarece a vrut să facă Scott Pilgrim şi The World’s End înainte de a se apuca de Ant-Man, ce va face parte din faza a treia (2015) a lansărilor Marvel, alături de adaptarea aventurilor lui Doctor Strange şi a unui film Hulk.

Exploreaza subiecte similare:

Edgar Wright, Ant-Man, Scott Pilgrim vs. the World

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 8 februarie 2013 09:13
super tare!
catasmile17 pe 8 februarie 2013 09:58
Va fi interesant sa vedem cum va iesi aceasta productie.
spartacus pe 8 februarie 2013 11:24
Personal, consider personajul o prostie. Dacă ar fi ceva de genul "Musca" ("The Fly", 1986, cu Jeff Goldblum în rolul principal), atunci aş înţelege - filmul în cauză a fost şi este încă foarte apreciat, dar să ai un "Ant-Man" ca şi super-erou.... Sper să mă înşel.
Bayard pe 8 februarie 2013 11:47
Nu am inteles, cu ce este diferit filmul asta de celelalte?? Toate au multe efecte vizuale
Costirik pe 8 februarie 2013 13:35
trebuia sa si faca si el reclama:)))
Costirik pe 8 februarie 2013 13:32
au o gramada de supereroi si l au ales pe Ant-Man....
MikkaelWolfganger pe 8 februarie 2013 14:04
Ant-Man...sincer am vazut si auzit extrem de putine de caracterul asta, dar chiar o sa piratez ceva benzi desenate sa vad de ce oare au ales insecta asta, cu un nume dubios, cand aveau eroi de un milion de ori mai spectaculosi si mai "credibili".
KarGo pe 9 februarie 2013 01:20
Bine Punctat!
rizea.alex70 pe 8 februarie 2013 14:49
Pare un film interesant...cel putin nu este un remake din cate stiu eu.
AndreBlack pe 8 februarie 2013 16:28
Pare foarte interesant din prima vedere .
Fourleaf22 pe 8 februarie 2013 17:54
Tinand cont de regizor si de faptul ca vrea sa faca filmul acesta de vreo 7-8 ani (aparent foarte pasionat de proiect), chiar am sperante, desi habar nu prea am despre personajul asta.
radurex25 pe 8 februarie 2013 19:21
va vand un pont: Ant-man=Giant-man. tipul are un dispozitiv care il poate face fie de 10 ori mai mic, fie de 10 ori mai mare decat forma sa naturala (vedeti seria animata avengers: earth's mightiest heros). totusi, tinand cont de data de lansare, nu cred ca va aparea in the avengers 2 (de fapt, si ziceau ca face parte din faza 3), ceea ce e ciudat, deoarece, din cate stiu eu, el e membru fondator al echipei.
apropo de avengeri, de black panther mai stiti ceva?

KarGo pe 9 februarie 2013 01:21
Ant-Man ? nu as vrea un film cu el dar stiu ca trebuie trebuie sa se lege cu filmul urmator Avengers 2
brutalistic pe 11 februarie 2013 03:15
sper sa nu fie o mizerie precum Green Lantern sau Captain America..
alex_il_fenomeno pe 4 martie 2013 18:53
Cred ca era si timpul sa iasa alt supererou in lumina reflectoarelor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells