Eddie Murphy se întoarce în rolul Regelui Akeem, la 32 de ani după primul film Coming to America

de Marina Florea în 23 Dec 2020
Arsenio Hall și James Earl Jones își vor relua, de asemenea, rolurile din Coming to America în noul sequel; printre noii membri ai distribuției se numără Leslie Jones și Tracy Morgan

La peste trei decenii după ce Eddie Murphy juca pentru prima oară rolul prințului Akeem în Un prinț în America/Coming to America, actorul readuce personajul pe ecrane - de data aceasta în rolul proaspăt-încoronatului Rege Akeem în Coming 2 America. A apărut trailerul pentru mult-așteptatul sequel.

Filmul, pregătit inițial pentru premiera pe marile ecrane de către Paramount, va apărea pe Amazon Prime Video pe 5 martie. Filmul îl urmărește pe Akeem în momentul în care apare în New York pentru a-l regăsi pe fiul său de mult pierdut (Jermaine Fowler), un newyorkez din Queens pe care Akeem trebuie să îl crească pentru a face din el prințul moștenitor din Zamunda.

Iată sinopsisul oficial: „În exotica țară Zamunda, proaspăt-încoronatul rege Akeem (Eddie Murphy) și omul său de încredere Semmi (Arsenio Hall) încep o amuzantă aventură în care cei doi traversează întregul glob, din țara africană și până în cartierul Queens, din New York - acolo unde a început totul”.

Distribuția cuprinde nume din filmul inițial, inclusiv James Earl Jones (în rolul regelui Jaffe Joffer), Shari Headley (Regina Lisa), John Amos (Cleo McDowell), Louie Anderson (Maurice) precum și oamenii din frizerie. Alături de ei apar Wesley Snipes, Leslie Jones, Tracy Morgan, Jermaine Fowler, Bella Murphy, Rotimi, Kiki Layne, Nomzamo Mbatha și Teyana Taylor, făcând din Coming 2 America una dintre cele mai așteptate comedii ale anului viitor.

Într-adevăr, Amazon a pariat pe film ca pe un viitor succes imens: se crede că a achiziționat filmul de la Paramount pe nu mai puțin de 125 de milioane de dolari, scrie publicația IndieWire.

Sequel-ul a fost scris de către Kenya Barris (autoarea lui Black-ish) și de scenariștii lui Coming to America, Barry W. Blaustein și David Sheffield. Regia este semnată de către Craig Brewer, a cărui Hustle & Flow a câștigat două nominalizări la Oscar și un Premiul al Publicului la Sundance în 2005. De curând, în 2019, acesta a regizat biografia lui Rudy Ray Moore, Dolemite Is My Name, în care a jucat Eddie Murphy. Murphy a câștigat elogii pentru rolul său, cel al actorului Moore, inclusiv o nominalizare la Globurile de Aur. A fost rolul cel mai proeminent al său dintr-un deceniu întreg, menționează IndieWire.

Eddie Murphy este cu siguranță pe val: va juca în cel de-al patrulea film din seria Beverly Hills Cop produs de Netflix - ultimul Beverly Hills Cop (al treilea) a avut premiera în 1994.

 

Exploreaza subiecte similare:

Coming to America, Coming 2 America, Eddie Murphy, James Earl Jones, Shari Headley, Tracy Morgan, Arsenio Hall, Kenya Barris

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
forever_young_ pe 28 decembrie 2020 17:45
sa vedem daca va avea acelasi succes ca primul ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells