Eddie Murphy - intr-o comedie SF

de Razvan Boboc în 10 Aug 2007
Eddie Murphy - intr-o comedie SF

Actorul american Eddie Murphy va juca intr-o noua comedie S.F. alaturi de Thomas Haden Church, cunoscut pentru rolul sau din filmul “Sideways”. Lungmetrajul, intitulat “NowhereLand” urmeaza sa intre in productie de luna viitoare iar lansarea sa este prevazuta pentru septembrie 2008. Personajul interpretat de Murphy este un om de afaceri care gaseste o solutie la problemele sale in lumea magica pe care a creat-o fiica sa. Thomas Haden Church îl va fi rivalul in afaceri al personajului lui Murphy.

De asemenea, Eddie Murphy va juca in adaptarea pentru marele ecran a serialului de televiziune "Fantasy Island", care a fost difuzat in perioada 1978-1984 si in care a jucat Ricardo Montalban. Murphy va avea roluri multiple in filmul al carui scenariu va fi scris de Jay Scherick si David Ronn, cu care actorul a lucrat la realizarea peliculei "Norbit".

Eddie Murphy, in varsta de 46 de ani, a debutat in cinematografie in 1982 cu “48 Hours', devenind apoi un actor de succes. El a primit anul acesta un Glob de Aur pentru rolul din “Dreamgirls”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
gugulusthuk pe 12 iulie 2009 12:52
vleau sho cel mai tare film de comedie cu eddie murphy ;;) dk imi puteti da un nume :X vreau sa stiu si parerea altora :X multumesc :X
adriana pe 10 octombrie 2010 15:52
super tare joaca,dar io nu am ma vazut un film nou cu Eddie Murphy sunt toate vechi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells