Dramedie, gaguri și teroare, marţi seara la TV

de Gloria Sauciuc în 21 Apr 2020
Paper Towns (Pro Cinema, 20:30), Scarface (AMC, 22:00), Identity Thief (PRO TV, 22:45), diseară pe micul ecran

Cinemagia vă pune la dispoziție, alături de prezentele recomandări, programul complet al posturilor TV de la noi, plus rubrici de sine stătătoare cu Filme la TV și Seriale TV. Consultați programul pentru oferta completă, dacă printre recomandările de mai jos nu vă face niciun film cu ochiul.

Adaptat după romanul bestseller al lui John Green „The Fault in Our Stars”, Orașe de hârtie este o poveste despre maturizare, care se concentrează asupra lui Quentin și a enigmaticei sale vecine Margo, căreia îi plac atât de mult misterele, încât devine unul. După ce îl poartă printr-o aventură de o noapte prin oraș, Margo dispare brusc - lăsând în urmă indicii criptate pentru a fi descifrate de Quentin. Căutarea îl poartă pe Quentin și pe prietenii săi într-o aventură extraordinară, hilară, dar și emoționantă. În final, pentru a da de urma lui Margo, trebuie să înțeleagă mai bine ce înseamnă adevărata prietenie și adevărata iubire.

Scarface, un remake după filmul aparut în 1932, urmăreşte aceeaşi poveste a unui emigrant cubanez, Tony Montana (Al Pacino), care - împreună cu prietenul lui, Manny Ray - pune bazele unui puternic imperiu mafiot în Miami. Lung de aproape 3 ore, filmul - de o duritate rar întâlnită în 1983 - a născut numeroase controverse în momentul lansării. Regizat de Brian De Palma şi scris de Oliver Stone.

Hoaţa de identitate, cu Jason Bateman şi delicioasa Melissa McCarthy (o ştiţi din Bridesmaids), se difuzează seara aceasta la TV. Un road-movie înţesat cu gaguri şi poante fără perdea. Numai că gagurile - adică acel comic de situaţie pe care îl obţii când personajele îşi pun piedici între ele, sau când ăla supraponderal cade pe burtă, ori când sforăie de se cutremură pereţii - sunt de cele mai multe ori mai tari decât glumele. Ideea filmului a apărut, se pare, de la o statistică nu prea fericită - „aproximativ nouă milioane de americani cad victime ale furtului de identitate, cu pierderi financiare uriaşe”. Diana (McCarthy) trăiește regește, ca o prințesă a shoppingului, cumpărând absolut orice îi trece prin cap, pentru că banii nu sunt o problemă pentru ea. Banii, nu, dar cardul de pe care vin acei bani da... pentru că numele care stă scris acolo este „Sandy”... iar Sandy este un contabil (Bateman), care trăiește în partea cealaltă a Americii. Inocentul Sandy Bigelow Patterson decide să se apere singur, pentru că poliția e superaglomerată și nu are niciun interes să aloce timp cazului său.

Exploreaza subiecte similare:

Scarface, Paper Towns, Identity Thief

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells