Dracula și Nina Price vor fi antagoniștii noului film Blade

de Cristina Grigore în 2 Oct 2019
Reboot-ul, cu Mahershala Ali în rol central, se va lansa abia în 2022

Anunțat în vară, la San Diego Comic-Con, reboot-ul lui Blade se află acum în dezvoltare sub egida Marvel, cu actorul Mahershala Ali în rol central. Potrivit wegotthiscovered.com, scenariul va include doi antagoniști cunoscuți ai benzilor desenate: contele Dracula și Nina Price.

Dacă contele are o poziție clară de villain în seria lui Marv Wolfman și Gene Colan – și vrea să transforme toți oamenii în vampiri – nu același lucru se poate spune despre Nina, nepoata vârcolacului Jack Russell, care are însă o abilitate specială: poate deveni și vampir, și vârcolac. În benzile desenate, ea nu este înfățișată clar ca antagonist – se pare că Marvel îi va modifica povestea.

Filmul nu are încă un regizor atașat. Pe pe lista scurtă a realizatorilor se află însă Spike Lee, Steve McQueen, Lee Daniels și Nia DaCosta.

Lansarea este programată pentru 2022.

Exploreaza subiecte similare:

Mahershala Ali, Spike Lee, Steve McQueen, Lee Daniels

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dimz pe 2 octombrie 2019 13:03
Blade mi se pare cel mai reusit film sub egida Marvel. Sunt tare curios ACUM cum va arata, stiind ca Marvel a luat-o rau la vale. Primele doua din franciza au fost chiar solide, mai ales muzica, cu genuri diverse, precum rave, tehno si hip-hop.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells