Despărţirea Angelinei Jolie de Brad Pitt, „un truc de PR”, spune o sursă din anturajul cuplului

de Gloria Sauciuc în 13 Sep 2017
Prin înscenarea despărţirii, Jolie şi Pitt au fost de acord că îşi vor propulsa cariera: atrăgând atenţia publicului

Vestea despărţirii cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt  a surprins fanii atunci când a apărut, aducând un val de tristeţe. Recent, peste informaţia că cei doi amână divorţul, a apărut zvonul că cei doi şi-au înscenat despărţirea, din motive de PR, scrie inquisitr.com.

O sursa din anturajul cuplului descrie că cei doi au avut un plan bine pus la punct, iar în lunile care au urmat anunţului despărţirii au fost discuţii tot de faţadă despre custodia copiilor Maddox, Pax, Zahara, Vivienne, Knox şi Shiloh Jolie-Pitt.

Iar acum, cuplul Brangelina ar urma să se reunească, după ce a făcut doar un truc de publicitate care să le crească popularitatea: „Despărţirea şi apoi reunirea îi vor readuce în atenţia fanilor şi a factorilor de decizie de la Hollywood”.

Deşi Jolie şi Pitt au fost elogiaţi pentru primul lor film împreună, cel de-al doilea, By the Sea, nu a avut acelaşi succes. Unii spun că Angelina a dat vina pe Brad, iar consecinţele ar fi fost dramatice. În schimb, prin înscenarea despărţirii, Jolie şi Pitt au fost de acord că îşi vor propulsa cariera: atrăgând atenţia publicului. Şi au reuşit.

În curs de reunire? O fi fost dramatică despărţirea lor, însă ideea că aceasta ar fi fost doar un truc de PR ar putea fi cea mai ieşită din comun interpretare.  Angelina şi Brad nu au mai apărut, totuşi, în public, iar Brad Pitt nu a participat la debutul filmului Angelinei, First They Killed My Father, spre deosebire de copiii cuplului.

Biograful celor doi, Ian Halperin, însă, relatează că cei doi ar fi într-un proces de „consiliere spirituală”. Această ştire, printre altele, a fost cea care a alimentat varianta unei reuniri.

Exploreaza subiecte similare:

Angelina Jolie, Brad Pitt, By the Sea, First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 31 octombrie 2018 11:49
In momentul relatarii mele, iata divortul dintre cei doi definitivat, zvonurile sa-u adeverit, iar speculatiile unora precum ca aceasta nu ar fi decat publicitate, au picat...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells