Dave Bautista se îndreaptă către Arrakis pentru remake-ul lui Dune

de Cristina Grigore în 8 Ian 2019
Protagonistul filmului, Paul Atreides, va fi interpretat de actorul Timothée Chalamet

După rolul din Guardians of the Galaxy, wrestler-ul profesionist devenit actor la Hollywood Dave Bautista va juca într-o altă producţie SF, remake-ul lui Dune. Filmul va fi regizat de Denis Villeneuve, care a mai lucrat cu Bautista la Blade Runner 2049.

În distribuţia noii adaptări a cărţii lui Frank Herbert – transformate prima dată în film de către David Lynch, în 1984 – se mai află Timothée Chalamet (Call Me by Your Name) şi Rebecca Ferguson. Potrivit TheHollywoodReporter.com, Chalamet va fi protagonistul filmului, Paul Atreides, cel care încearcă să pornească o revoluţie pe planeta Arrakis (un alt nume al planetei deşert Dune), pentru a recâştiga controlul asupra comerţului cu valorosul melanj – „mirodenia mirodeniilor”. Ferguson va fi mama acestuia, Lady Jessica, iar Bautista îl va interpreta pe „Beast” Rabban, „sadicul nepot al unui baron ce controlează Arrakis-ul”.

Cum pelicula, de al cărui scenariu s-a ocupat Eric Roth, va acoperi doar jumătate din prima carte Dune, este foarte probabil ca Villeneuve să aibă în plan o franciză. Momentan, nu există o dată de începere a producţiei, însă pregătirile vor începe încă de anul acesta, filmările urmând să fie demarate în 2020, chiar 2021.

Exploreaza subiecte similare:

Dave Bautista, Denis Villeneuve, Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Eric Roth, Guardians of the Galaxy, Call Me by Your Name, Dune

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 8 ianuarie 2019 11:17
Normal că noul DUNE trebuie să fie o franciză, altfel își vor bate joc de această serie de cărți incredibile. Mai sper să se respecte litera cărților, să nu văd că vin iarăși cu ”viziuni” proprii ale regizorului sau scenaristului X.
boghiu_andrei pe 8 ianuarie 2019 12:58
Abia astept:) Villeneuve e un regizor mare:) Ce a facut in ultimii 6 ani..respect.Abia astept:) Iar Dave a facut o treaba foarte buna in putinele minute din Blade Runner 2049 :)
unkn0wn pe 8 ianuarie 2019 22:49
E de apreciat Bautista, dintr-un wrestler a ajuns sa joace in filme foarte bune si are roluri in care s-a potrivit foarte bine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells