„Creativitatea înfloreşte la TV”, spune Kirsten Dunst

de Cristina Grigore în 5 Oct 2015
Actriţa este de părere că „industria cinematografică se află într-un moment neobişnuit”

Kirsten Dunst a vorbit, într-un interviu apărut ieri în The Guardian, despre starea industriei de film actuale şi a subliniat tendinţa existentă a publicului, care nu se mai înghesuie decât la „filmele eveniment”. Actriţa, care va putea fi văzută în cel de-al doilea sezon al serialului Fargo, este de părere că „creativitatea înfloreşte în industria TV” într-o măsură mult mai mare decât în cea a filmului.

„Industria filmului se află într-un moment neobişnuit…”, mai spune Dunst. „Pur si simplu se fac prea multe filme, cred. Şi multe se pierd. Sunt prea mulţi bucătari în bucătărie – studioul editează filmul, la fel şi producătorii, şi regizorul. Toată lumea este implicată, aşa că, până la urmă, al cui mai este filmul?”.

În ce priveşte al doilea sezon al lui Fargo, Dust a menţionat: „A lucra la un serial este mult, mult mai greu decât a lucra la un film, pentru că parcurgi 10 pagini pe zi. Şi nu tragi prea multe duble… iar personajul meu vorbeşte într-una”.

Al doilea sezon din Fargo debutează pe Channel 4 în 19 octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

Kirsten Dunst, actor, Fargo

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 5 octombrie 2015 11:36
e o parere pe care am auzit-o la multa lume " industria" cinematografica nemaifiind capabila sa scoata si cate un film mai de doamne-ajuta , nu a trebuit prea mult ca regizorii si actorii adevarati sa isi dea seama de asta si sa treaca la TV .Se castiga mai putin , dar macar se face meserie..Ca sa nu mai vorbesc de seriale , cu cat sunt filmele de la cinema mai proaste cu atat apar mai multe seriale bune.
Costirik pe 5 octombrie 2015 17:35
Incredibil, nu imi vine sa cred, credeam ca nici serialele nu iti plac, nefiind ca cele din anii '70..
cosmin742000 pe 5 octombrie 2015 19:37
ti-am zis ca esti mic nu stii nimic , decat sa judeci pe altii dupa aparente

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells