Colegi la Everything Everywhere All at Once, Michelle Yeoh și Ke Huy Quan joacă împreună și în American Born Chinese. Iată trailerul!

de Gloria Sauciuc în 14 Mar 2023
Michelle Yeoh și Ke Huy Quan vor juca împreună în producția Disney+ American Born Chinese

A fost o noapte mare pentru Everything Everywhere All at Once la Oscaruri, iar actorii Michelle Yeoh și Ke Huy Quan deja privesc spre viitor cu producția American Born Chinese. Cei doi actori revin în primul teaser pentru noua comedie de acțiune ce se va putea urmări pe Disney+.

Serialul este adaptarea romanului de benzi desenate al lui Gene Luen Yang din 2006, care spune povestea lui Jin Wang (Ben Wang), copilul unor imigranți chinezi care se chinuie să crească într-o lume diferită, a unei suburbii dominate de oameni de rasă albă. Atunci când întâlnește un alt copil din Taiwan, cei doi se împrietenesc repede, dar Jin este atras într-o bătălie a zeilor chinezi. Împreună cu Yeoh și Quan, materialul filmat anunță și un rol secundar pentru Stephanie Hsu. Yeoh, Quan și Hsu au fost cu toții nominalizați la Oscaruri în cadrul galei Oscarurilor de duminică.

După debutul online, primul teaser a fost difuzat online la gala premiilor Oscar de pe ABC.

Din distribuție mai fac parte Yeo Yann Yann, Chin Han, Daniel Wu, Sydney Taylor și Poppy Liu. Kelvin Yu este producător executiv și showrunner al serialului, în timp ce regizorul Destin Daniel Cretton semnează regia unor episoade și este producător executiv. Alți producători executivi sunt Melvin Mar, Jake Kasdan, Erin O Malley, Asher Goldstein și Gene Luen Yang.

Serialul are producția semnată de către 20th Television.

Exploreaza subiecte similare:

Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Ben Wang, Stephanie Hsu

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells