Cine sunt personajele din trailer-ul Star Wars: The Force Awakens

de Cristina Grigore în 12 Dec 2014
Noi informaţii legate de personaje şi poveste sunt aşteptate până la data de lansare a filmului, 18 decembrie 2015

Primul teaser trailer al Star Wars: Episode VII - The Force Awakens a debutat nu demult şi a introdus în acţiune personaje noi, ai căror interpreţi se regăsesc cu siguranţă în distribuţie, însă nu li se ştiu exact rolurile. Kathleen Kenedy, preşedintele Lucasfilm şi J.J. Abrams, regizorul şi co-scenaristul filmului au hotărât să facă legătura între acele personaje văzute în trailer şi actorii care îi interpretează şi au ales site-ul Entertainment Weekly pentru a distribui informaţia.

Iată aşadar, cine sunt cei pe care i-am văzut recent în acţiune – ştirea a fost oferită într-un mod original, sub forma unor cartonaşe „de colecţie”:

Oscar Isaac este Poe Dameron. Numele nu ne spune nimic deocamdată.  Tot ce ştim despre el este că e un pilot X-Wing, iar casca sa are aceeaşi inscripţie ca cea a lui Luke din trilogia originală.

Daisy Ridley este Rey. Restul numelui nu a fost dezvăluit, astfel că luăm în continuare de bună prezumţia legată de faptul că ar fi fiica lui Han Solo şi Leia Organa.

John Boyega este Finn. Alt personaj la care nu primim şi al doilea nume, ceea ce ar putea indica o posibilă legătură de familie…

Bărbatul cu mantie neagră este Kylo Ren. Misteriosul personaj ar putea fi unul dintre duşmanii Cavalerilor Jedi, un Sith, deşi numele său nu include acea particulă definitorie membrilor acestui grup, Darth.

Droidul cu o minge în loc de corp este BB-8. Cei de la TheHollywoodReporter.com cred că numele său ar putea veni de la unul dintre producătorii colaboratori ai lui J.J. Abrams, Bryan Burk… Precendentul a fost creat de către George Lucas, care l-a numit pe R2-D2 după o replică auzită de acesta în timpul lucrului la filmul original al seriei: „reel 2, dialogue track 2”.

Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, Adam Driver, Domhnall Gleeson, şi Max von Sydow sunt alţi actori ce vor juca în noul film Star Wars, alături de veteranii seriei: Mark Hamill, Harrison Ford şi Carrie Fisher. Este de aşteptat ca, până la data de lansare a filmului – 18 decembrie 2015 – să avem mai multe detalii legate de rolul fiecărui personaj în acţiune.

 

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Oscar Isaac, Daisy Ridley, John Boyega, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, Adam Driver, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells