Christopher Nolan se desparte de Warner Bros.

de Marina Florea în 23 Ian 2021
Nolan a fost unul dintre cei mai vocali critici ai anunțului făcut de studiouri că va lansa premierele anului 2021 atât în săli de cinema cât și pe HBO Max

Conform unei știri publicate de The Wall Street Journal, producătorul și regizorul Christopher Nolan s-a despărțit de Warner Bros., după aproape două decenii de colaborare cu studiourile.

Nolan a fost unul dintre cei mai vocali critici ai anunțului făcut de Warner că va lansa premierele anului 2021 atât în săli de cinema cât și pe HBO Max. Regizorul a criticat atât studiourile cât și compania mamă, Warner Media, pentru faptul că nu și-a consultat producătorii și actorii înainte să ia decizia.

Asocierea lui Nolan cu studiourile vine de la producția din 2002 Insomnia, Warner Bros. având rezerve la momentul respectiv vizavi de abilitățile pe atunci tânărului regizor, din cauza lipsei de experiență a acestuia - era abia al treilea lungmetraj după Following și Memento, și primul proiect al lui sub egida Warner.

În Insomnia, thriller psihologic, au jucat Al Pacino și Robin Williams. După Insomnia, studiourile l-au ales să semneze regia seriei Batman, proaspăt relansată cu Batman Begins, studiourile și regizorul rămânând parteneri în producția filmelor precum The Prestige, The Dark Knight,  Inception, The Dark Knight Rises, Interstellar, Dunkirk și Tenet, de anul trecut.

Deocamdată, niciuna dintre părți nu a comentat, nu a confirmat și nici nu a negat știrea, însă, considerând reacția lui Nolan, nu ar trebui să fie o surpriză dacă știrea se confirmă.

Exploreaza subiecte similare:

Tenet, Christopher Nolan, Insomnia

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells