Charlize Theron nu vrea să se mai „joace” cu corpul ei pentru un rol

de Gloria Sauciuc în 24 Aug 2023
Charlize Theron spune nu când vine vorba să ia în greutate pentru un rol: „Nu voi putea da kilogramele jos”

Charlize Theron a renunțat să mai joace roluri cu modificări dramatice ale corpului. „Niciodată, niciodată nu voi mai face un film în care să accept să iau 20 kg în greutate. Nu o voi mai face pentru că apoi nu mai pot da jos”, declara pentru Allure actrița din Fast X.

„Pe când aveam 27 de ani, am făcut filmul Monster. Am pierdut 15 kg peste noapte. Am sărit peste 3 mese și am revenit la greutatea normală.”

Theron a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță cu Monster, în care a jucat alături de Christina Ricci. A vorbit publicului sincer despre cum a reușit, pentru drama polițistă din 2003, să revină la greutatea inițiala. Totuși, odată cu vârsta, renunțarea la greutatea în exces a devenit imposibilă, odată cu îngrășarea cu 25 de kilograme pentru dramedia Tully din 2018, notează Variety.

„Ceea ce am făcut la 43 de ani pentru Tully, îmi aduc aminte că mi-a luat un an să scap de greutate; l-am sunat pe medic și i-am spus 'Cred că mor, pentru că nu pot pierde din greutate' și mi-a răspus 'Ai peste 40 de ani. Liniștește-te. Metabolismul tău nu mai este ce era'. Nimeni nu vrea să audă asta”, a continuat actrița.

În Tully, produs alături de regizorul Jason Reitman, actrița joacă rolul unei mame cu trei copii. La momentul producției, actrița relata experiența „depresiei” atunci când intra în pielea personajului. „Am pus aproape 25 de kilograme pe mine pentru film”, relata Theron. „Am vrut să simt ceea ce simțea femeia asta, și cred că acesta a fost pentru mine un mod de a o face, de a mă apropia de ea și de a intra în mintea ei. Pentru mine a fost o mare surpriză. Depresia m-a lovit drept în față. Da, pentru prima oară în viața mea mâncam multă mâncare nesănătoasă și beam sucuri îndulcite. Nu a fost o experiență frumoasă. Primele săptămâni erau plăcute, eram ca un copil la cofetărie... Dar după trei săptămâni nu mai e plăcut. Te saturi să mănânci așa mult și apoi devine o povară. Știu că puneam alarma să sune noapte să îmi aduc aminte să mănânc. Mă trezeam la două noaptea și mâncam macaroane cu brânză... Le băgam pe gât. Asta înseamnă să vrei să te îngrași...”

Ca să piardă kilogramele in plus, a fost necesară „o călătorie lungă”. Actrița declara „La primele poze, lumea credea că este protetică. Și apoi am mers la conferințe de presa și toată lumea se purta de parcă nu știa.”

Într-un interviu pentru Allure, Theron a spus: „Mi s-a părut întotdeauna așa de caraghios când m-am îngrășat pentru filme și apoi am mers pe covorul roșu. Am sunat-o (pe stilista mea, Leslie Fremar) și i-am spus: `Fac un film despre depresia postpartum și am luat 20 de kg` și mi-a spus `Doamne, cum o să te îmbrac?` Nu e ceva ce poți face în ultimul moment... A trebuit să pună multe jachete pe mine peste rochii cu spatele gol”.

Nu e vorba doar de greutate odată cu vârsta. La 48 de ani, spune că „simte” atunci când se lovește pe platoul de filmare: „Mă vindec mai greu decât atunci pe când aveam 20 și ceva de ani. Mai mult decât fața, aș vrea să am corpul de la 25 de ani și sa mă izbesc de un zid și a doua zi să nu mă doară”, spune Theron, care a jucat în filme de acțiune precum Mad Max: Fury Road și Atomic Blonde. „Acum, dacă nu merg trei zile la sală și revin apoi, nu mai pot merge. Nu mai pot nici sta pe toaletă.”

Exploreaza subiecte similare:

Tully , Monster, Charlize Theron

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 27 noiembrie 2023 23:27
Unele cerinte de roluri sunt intr-adevar exagerate, imi amintesc si de trecerile bruste ale lui Christian Bale cu "Masinistul" iar apoi Batman, de la infometare la ingrasat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells