Cele mai bune productii pentru copii premiate la Children’s BAFTA Awards

de Razvan Boboc în 27 Nov 2007
Cele mai bune productii pentru copii premiate la Children’s BAFTA Awards

Filmul de animatie "Happy Feet" a fost desemnat Cel mai bun film la cea de-a 12-a editie a Children's BAFTA Awards care s-a desfasurat la Londra. Pinguinii au concurat la aceasta categorie cu "Flushed Away", "Bridge to Terabithia" si "Harry Potter and the Order of the Phoenix ". Singurii care au reusit sa ii invinga pe pinguini, la o alta categorie, au fost Simpsonii. Ei au triumfat la categoria Filmul preferat al anului, unde au votat spectatorii cu varste sub 16 ani.

"Buzz! Junior: Jungle Party", pentru PlayStation 2, a primit premiul pentru Cel mai bun joc video al anului, unde a concurat alaturi de "Harry Potter and the Order of the Phoenix", pentru Xbox 360, "Lego Star Wars: The Complete Saga", pentru Nintendo DS, si "Crash of the Titans", pentru Wii.

CBeebies a primit Children's BAFTA pentru Cel mai bun post de televiziune iar Aardman - echipa care a creat "Wallace and Gromit" - a fost numita Cea mai buna companie de productie independenta a anului. Premiul Children's BAFTA pentru Cel mai bun debut i-a fost acordat lui Charles Martin, care a debutat cu comedia "My Life As A Popat". Cea mai buna drama a fost desemnata "That Summer Day", o productie BBC care a tratat subiectul atacurilor teroriste de la Londra, din 7 iulie 2005, din perspectiva unui copil.

Aceste premii reprezinta versiunea pentru juniori a premiilor BAFTA, acordate anual de Academia Britanica de Film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells