Ce se întâmplă în Creed II

de Cristina Grigore în 18 Iun 2018
Scenaristul filmului oferă detalii legate de noua provocare a lui Adonis Creed

Succesul spin-off-ului regizat de Ryan Coogler îl va readuce în ring pe Michael B. Jordan, interpretul lui Adonis Creed. De această dată, Adonis îl va înfrunta pe fiul lui Ivan Drago (rol în care îl vom vedea pe boxerul de origine română Florian Munteanu). Ivan, cel care i-a semnat sfâşitul tatălui său, Apollo, în Rocky IV, este jucat de Dolph Lundgren.

Într-un interviu acordat Slash Film.com, Cheo Hodari Coker – care a lucrat la scenariu alături de Sylvester Stallone – a vorbit despre ce se va întâmpla în sequel şi care sunt temele abordate de acesta.

„Este vorba despre moştenirea fiilor, urmăriţi de ambiţiile taţilor. Chiar dacă Drago este încă în viaţă, fiul său este bântuit de imaginea a ceea ce a fost odată acesta, pentru că acum Drago este ratat, încearcă să-şi revină prin intermediul fiului. Apollo Creed nu are această imagine negativă, pentru că el a murit, iar pe Adonis acest lucru l-a făcut să devină campionul de acum. A încercat să calce pe urmele părintelui său, încercând în acelaşi timp să îşi dea seama cine este cu adevărat. Mai ales faţă de Bianca (Tessa Thompson), dar şi faţă de Rocky, care devine, în acest moment, noul Mickey.”

„Adonis se antrenează pentru noua luptă de calibru, ce va marca cea mai mare provocare a sa de până acum. Faptul că se află în faţa unui adversar ce are legătură strânsă cu trecutul său adaugă greutate luptei. Însă Rocky Balboa se află alături de el pas cu pas şi, împreună, vor apela la moştenirea comună şi vor pune sub semnul întrebării toate lucrurile pentru care merită să lupţi. Creed II este despre revenirea la bază, la ceea ce te-a făcut să-ţi doreşti să devii campion de la bun început şi despre a realiza că, indiferent ce faci si unde mergi, nu te poţi ascunde de trecut”, a explicat Coker.

Cu Steven Caple Jr. în scaunul regizoral, Creed II se lansează în cinematografele noastre pe 23 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Creed II , Creed, Michael B. Jordan, Dolph Lundgren, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Florian Munteanu, Steven Caple Jr., Ryan Coogler, Cheo Hodari Coker

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells