Ce ar fi putut face Deadpool mai bun, după Tim Miller

de Cristina Grigore în 19 Apr 2016
Regizorul unuia dintre cele mai de succes pelicule cu supereroi admite că filmul a fost bun, dar nu chiar perfect

Lansat după mulţi ani de amânări datorate problemelor cu producţia, Deadpool a cunoscut un succes major la box office – 758 de milioane de dolari internaţioal. Filmul a fost bine primit şi de critici, însă regizorul Tim Miller a primit cu entuziasm moderat victoria şi a admis că există un minus la capitolul amploare al universului în care se desfăşoară Deadpool.

„Mie nu mi se pare deloc a fi un film de amploare şi cred că puteam să redau mai în detaliu lumea supereroului şi să ofer mai multă anvergură. Aici, la determinarea scopurilor şi a deschiderii lumii, la oferirea perspectivei asupra universului din care face parte, nu m-am descurcat prea bine. Eu am impresia că este un film mic, independent, şi merge foarte bine şi aşa, dar pe alocuri am senzaţia că aş fi putut să las mai mult impresia că lumea lui Deadpool are mai multe de oferit”, a spus Miller într-un interviu acordat Collider.com.

Vom vedea cum îşi va aplica Miller remarca în Deadpool 2, care a primit recent undă verde şi în care vom vedea alte noi personaje X-Men, precum Cable şi, potrivit unor zvonuri, Domino.

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool, Tim Miller, Deadpool 2

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells