Ce actori l-ar putea interpreta pe Elvis Presley în biopic-ul anunțat de Baz Luhrmann

de Cristina Grigore în 3 Iul 2019
Printre cei vizați se află și Harry Styles, fostul solist al trupei One Direction cu un rol în Dunkirk

Elvis Presley, regele Rock 'nRoll-ului, va reapărea în fața publicului într-un film biografic anunțat de cineastul Baz Luhrmann (The Great Gatsby, Moulin Rouge!, Romeo + Juliet).

Potrivit Deadline.com, cinci tineri actori sunt momentan în vizorul realizatorilor după o serie de audiții. Este vorba despre Harry Styles, fostul solist al trupei One Direction cu un rol în pelicula Dunkirk, Ansel Elgort (Baby Driver), Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass, Avengers: Age of Ultron și Nowhere Boy – unde l-a jucat pe tânărul John Lennon înainte de face parte din The Beatles), Miles Teller (Whiplash, The Fantastic Four) și Austin Butler (The Shannara Chronicles, Arrow).

Producția se va axa pe cariera starului și a managerului său, colonelul Tom Parker, care va fi interpretat de Tom Hanks. Warner Bros. va anunța în următoarele săptămâni cine a primit partitura lui Elvis. Scenariul filmului a fost imaginat de Luhrmann și Craig Pearce, alături de care a lucrat la cele mai de succes filme ale sale.

Exploreaza subiecte similare:

elvis presley, Baz Luhrmann, The Great Gatsby, Moulin Rouge!, Romeo + Juliet, Harry Styles, Dunkirk, Ansel Elgort, Baby Driver, Aaron Taylor-Johnson, Kick-Ass, The Avengers: Age of Ultron, Nowhere Boy, Miles Teller, Whiplash, The Fantastic Four, Austin Butler, The Shannara Chronicles, Arrow, Tom Hanks, Craig Pearce

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tom-master pe 3 iulie 2019 17:55
Personal cred ca cel mai bun interpret pentru un Elvis veritabil ar fi Blake Rayne.
Pur si simplu!

Qube86 pe 4 iulie 2019 17:54
Ca asemanare din punct de vedere fizic si (poate) muzical as fi de acord cu tine, dar..din punctul de vedere al redarii personajului intr-un film nu stiu daca s-ar descurca! Ar fi potrivit intr-un proiect pentru micul ecran, dar cred ca marele ecran ar fi o povara cam grea pentru el...parerea mea!
spartacus pe 4 iulie 2019 10:53
Blake Rayne ar fi ideal deoarece el este cel mai bun Elvis ”în viață” la acest moment - nu ar mai avea nevoie de înregistrările cu vocea adevărată a lui Elvis etc., dar din păcate el nu se află pe lista smecherilor de la Hollywood. Din lista lor, eu cred că cel mai potrivit este Ansel Elgort. Părerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells