Cate Blanchett, despre rolul vrăjitoarei din A House With a Clock in Its Walls

de Cristina Grigore în 19 Sep 2018
Pelicula fantasy pentru întreaga familie va debuta în cinematografele noastre pe 28 septembrie

A fost regină (în Elizabeth: The Golden Age), zeiţă (Thor: Ragnarok), mamă vitregă (Cinderella) şi elf (în seria Lord of the Rings), iar acum o vom vedea în rol de vrăjitoare în pelicula fantasy The House with a Clock in Its Walls. Într-un interviu acordat AdoroCinema.com, Cate Blanchett a vorbit despre rolul său din film, cel al doamnei Florence Zimmerman, o vrăjitoare care adoră culoarea mov…

„Mrs. Zimmerman locuieşte vizavi de domnul Jonathan, vrăjitorul. Ei se împung mereu şi se ceartă, însă - de fapt - se adoră”, a explicat actriţa.

Filmul spune povestea orfanului Lewis, interpretat de actorul în vârstă de numai 10 ani Owen Vaccaro. Forţat să se mute cu excentricul său unchi, Jonathan (Jack Black), băiatul descoperă lucruri inimaginabile -casa  în care locuieşte este ascuns un artefact puternic, dar şi extrem de periculos, pentru aflarea şi distrugerea căruia are nevoie de tot ajutorul celor doi vrăjitori care îi sunt alături, unchiul Jonathan şi doamna Florence.

„Florence este grozavă, Lewis o vede ca pe a doua sa mamă”, a spus Vaccaro. „A urmat cea mai bună şcoală de vrăjitori din lume, iar Jonathan nu ar recunoaşte niciodată, dar ştie că este mai bună decât el”, a spus şi Black.

The House with a Clock in Its Walls este regizat de Eli Roth (a lucrat alături de Tarantino la un segment din Inglourious Basterds). Filmul se va lansa la noi pe 28 septembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Cate Blanchett, Owen Vaccaro, Jack Black, Eli Roth, The House with a Clock in its Walls

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 19 septembrie 2018 15:02
Avand referinte foarte bune, tind sa cred ca filmul fantastic "The House with a Clock in Its Walls" este de calitate, mai ales ca in distributia lui se afla si admirabila actrita Cate Blanchett.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells