Care-i legatura intre "Transformers" si "Rosemary's Baby"?

de Gloria Sauciuc în 13 Mar 2008
Care-i legatura intre  "Transformers" si "Rosemary's Baby"?

Raspunsul care ne vine pe buze imediat este: "niciuna", dar Paramount negociaza cu regizorul Michael Bay ("Transformers") sa readuca pe ecrane horror-ul clasic din 1968 -"Rosemary’s Baby" pentru generatiile mai tinere de spectatori. Platinum Dunes a realizat pana acum remake-uri ale unor asemenea filme de groaza clasice precum "The Hitcher", "The Texas Chainsaw Massacre" si "The Amityville Horror", iar acum lucreaza la "Friday the 13th".

"Rosemary’s Baby" se bazeaza pe un best-seller al dramaturgului Ira Levin, in care un cuplu tanar se muta intr-un apartament sumbru din New York. Dupa ce se imprietenesc cu vecinii in varsta, femeia ramane subit insarcinata, iar apoi descopera ca ceilalti locatari sunt membri ai unui cult satanic, carora sotul le-a permis sa-i fecundeze sotia cu diavolul in schimbul unei cariere de succes. In filmul original realizat de Paramount Pictures, Mia Farrow juca rolul femeii gravide, iar regizorul era Roman Polanski. Actrita Ruth Gordon a luat un Oscar pentru rolul ei.

Chiar daca nu a gasit un scenarist, Platinum Dunes au de gand sa fie meticulosi cu remake-ul, stiind ca e vorba de o piesa valoroasa din mostenirea Paramount.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells