Captain Marvel a întrecut The Dark Knight la box office-ul internaţional

de Cristina Grigore în 8 Apr 2019
Între timp, Avengers: Endgame este gata să doboare recordurile la încasări atinse de Infinity War

În doar o lună de la debutul său în cinematografe, Captain Marvel a trecut pragul miliardului de dolari la box office şi a întrecut la încăsările internaţionale una dintre cele mai bune producţii ale genului – The Dark Knight. Dacă filmul lui Christopher Nolan a atins cifra de 1,004 miliarde de dolari internaţional în cele 33 de săptămâni de proiecţie, producţia Marvel cu Brie Larson în rol principal a ajuns la 1,037 miliarde de dolari (într-un timp mult mai scurt), notează heroichollywood.com.

Captain Marvel a intrat în topul zece al celor mai bune pelicule din Universul Cinematografic Marvel şi se află acum pe poziţia a şaptea din 21, în urma lui Captain America: Civil War (1,15 miliarde de dolari global). Filmul scris şi regizat de Anna Boden şi Ryan Fleck are, după Black Panther (1,3 miliarde), cea mai bună evoluţie la box office pentru un film de origine cu supereroi.

Următoarele filme Marvel pregătite pentru lansare sunt Avengers: Endgame, pe 26 aprilie, şi Spider-Man: Far From Home, pe 5 iulie. Potrivit Forbes.com, Endgame ar urma să aibă o lansare record, ce o va depăși chiar și pe cea a lui Avengers: Infinity War, care a ajuns la 640 de milioane internațional în week-end-ul lansării. Analiștii sunt de părere că Endgame ar putea obține aproape 900 milioane de dolari la debutul global, ceea ce va duce totalul internațional mult peste cele 2 miliarde de dolari strânse de Infinity War.

Exploreaza subiecte similare:

Captain Marvel, Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War, Brie Larson, Anna Boden, Ryan Fleck, Christopher Nolan

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
viorellll pe 8 aprilie 2019 14:34
Ce diferenta intre ele , a scazut calitatea filmelor.
boghiu_andrei pe 8 aprilie 2019 15:14
E diferenta prea mare intre Domnisoara Marvel si ce a facut Nolan cu filmul ala..nici nu ai cum sa le compari. Dar problema e ca in 2008, multa lume nu avea internet si nici retelele sociale nu existau/erau la inceput,..Acum, toti afla ca apare un film doar de pe internet. Si e logic ce se intampla. A crescut si numarul celor care se duc la cinema..etc.
cavallioty pe 8 aprilie 2019 20:50
"Dacă filmul lui Christopher Nolan a atins cifra de 1,004 miliarde de dolari internaţional în cele 33 de săptămâni de proiecţie, producţia Marvel cu Brie Larson în rol principal a ajuns la 1,037 miliarde de dolari (într-un timp mult mai scurt)"

este irelevanta afirmatia tinand cont ca sunt 11 ani intre ele,11 ani in care s-au intamplat foarte multe:aparitia 3D,popularitatea filmelor cu super eroi,pretul biletelor si multe altele

VIBERS pe 9 aprilie 2019 00:34
Ce diferenta poate fi intre cele 2 filme.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells