Cannes, ziua 8. Cât de mare a fost premiera Asteroid City?

de Alice Kanterian în 25 Mai 2023
Festivalul de Film de la Cannes se desfășoară până pe 27 mai

Cât de mare a fost premiera Asteroid City? Atât de mare încât mașinile nu au fost suficiente pentru a aduce toate vedetele pe covorul roșu, ci a fost nevoie de un autobuz - o imagine cu totul inedită. Aproape toți actorii au venit însoțiți de partenerii lor de viață (sau de copii, cum a fost cazul lui Jeffrey Wright).

Tom Hanks a venit împreună cu soția, Rita Wilson, Scarlett Johansson cu soțul, Colin Jost, Bryan Cranston -  cu soția Robin Dearden ș.a.m.d. Până la urmă Cannes-ul nu este doar despre modă, staruri și filme, ci și despre - cum ar spune Vin Diesel - FAMILIE! Pentru că percepția publicului asupra unui actor și popularitatea sa nu se rezumă doar la rolurile sale - oricine poate să fie un actor, dar nu toți pot fi staruri. Pentru asta, îți trebuie pachetul complet.

Tom Hanks a demonstrat de ce este unul dintre cei mai îndrăgiți actori, fiind un expert în a „naviga” pe covorul roșu și grupurile de fotografi. Și-a organizat și chemat colegii la poze, știind exact ce ne doream, noi fotografii, să vedem.

Bryan Cranston a fost probabil cel mai încântat, zâmbind și gesticulând către fotografi în permanență. Entuziasmul său a fost atât de mare, încât și-a făcut și un „selfie” cu Tom Hanks, încălcând o regulă a festivalului care le interzicea pe motiv că sunt „triviale și perturbă bună desfășurare a covorului roșu”.

De altfel, nici lui Wes Anderson nu i-a păsat prea mult de regulă. Atât el, cât și ceilalți actori, și-au scos telefoanele pentru a filma momentul (sau poate că Wes deja își pregătea următorul film...). Și cine îi poate învinui? Să te afli în prezența atâtor actori, într-o zi superbă, cu un public adunat pe toată lungimea bulevardului, merita imortalizat. E magia Cannes-ului!

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Asteroid City, Jeffrey Wright, Tom Hanks, Rita Wilson, Scarlett Johansson, Colin Jost, Bryan Cranston, Robin Dearden, Wes Anderson, Vin Diesel, Adrien Brody, Steve Carell

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells