Când va ajunge seria Fast&Furious la final?

de Marina Florea în 26 Oct 2020
Franciza are cele mai mari încasări din portofoliul Universal Pictures

Seria Fast&Furious, lasată în 2001, va ajunge la final după încă două filme, scrie publicația Deadline. Cel mai probabil Justin Lin va semna regia amandorora. Universal Pictures va pune astfel punct unei francize care și-a croit succesul și a devenit seria de filme cu cele mai mari încasări din istoria studioului, eclipsând un alt mare succes - Jurassic Park. Justin Lin, care se află în postproducție cu F9, este în discuții pentru a semna regia ultimelor două filme din serie și pentru a încheia o saga care a început acum 20 de ani. În planul studioului sunt, însă, spinoffs și seriale TV.

Nu s-au furnizat informații despre când va începe producția ultimelor două filme, dar este probabil că vor spune o poveste amplă care îl va avea în centru pe starul Vin Diesel și care îi va aduce laolaltă pe Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel și Sung Kang.

Furios și iute 9 – cel de-al cincilea film din serie cu regia semnată de Lin și care va avea premiera la anul de Memorial Day – continuă povestea principalelor personaje, printre care cel al lui Charlize Theron, la care se adaugă John Cena, Helen Mirren, Cardi B – câștigătoare de Grammy și Ozuna, starul din Reggaeton. Rămâne de văzut dacă speculațiile - după care Dwayne Johnson și Jason Statham se vor întoarce în distribuție - sunt adevărate.

Cele opt filme Fast&Furious au adus studioului câștiguri de 5,7 miliarde de dolari, în pofida tragesiei care a marcat seria - anume moartea starului Paul Walker, pe când Jurassic în jur de 5 miliarde; următorul film din serie, numit Jurassic World: Dominion, se filmează în aceste momente la Londra, scrie Deadline.

Ultimele două filme FF vor avea aceeași echipă de producători ca F9, anume Vin Diesel prin casa sa de producție One Race Films, plus Jeff Kirschenbaum, Lin, Neal Moritz, Joe Roth, Clayton Townsend și Samantha Vincent.

Exploreaza subiecte similare:

Fast & Furious 8, Vin Diesel, Justin Lin, Paul Walker, Fast & Furious 9

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ddman pe 26 octombrie 2020 19:01
Seria Jurassic a strans 5 miliarde de $ in doar 5 filme (in medie 1 mld/film), pe cand seria Fast&Furioas a strans 5,7 miliarde in 8 filme. Ca profit cred ca au iesit mai bine cu seria Jurassic.
cavallioty pe 27 octombrie 2020 09:47
cele 8 fime au adus 5,1 miliarde,cele 9 filme au adus aproape 5,9 miliarde,ambele francize vor mai lansa filme in viitor, asta pe langa suma investita in in filme care este dubla pentru filmele Fast & Furious, am observat case arunca foarte usor cu niste cifre aici pe cinemagia fara a explica sau intelege semnificatia lor,de multe ori am vazut ca ati scris:filmul X a avut incasari de 110 milioane la un buget de 100,si-a recuperat investitia, ceea ce este total fals,in loc sa educati lumea voi o bagati si mai mult in ceata

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells