Blade Runner 2 va avea trei personaje cheie feminine. Starul lui House of Cards va fi unul dintre ele

de Cristina Grigore în 1 Apr 2016
Blade Runner 2 se va lansa pe 12 ianuarie 2018

Harrison Ford va reveni într-unul din rolurile sale celebre – după Star Wars şi anunţata continuare la Indiana Jones – în Blade Runner 2, film în care îl va avea alături pe Ryan Gosling, dar şi pe actriţa din House of Cards, Robin Wright, după cum anunţă Variety.com.

Starul ultra premiatei producţiii TV a obţinut unul dintre cele trei roluri cheie feminine din sequel. Producătorii nu au oferit însă detalii despre rolul acesteia. La de 30 de ani după lansarea filmului original, după multe discuţii şi amânări ale producţiei, continuarea pare să fi luat avânt – filmul şi-a găsit regizorul în Denis Villenueve (Sicario, Prisoners), iar scenariul a fost imaginat de Ridley Scott şi Michael Green.

Scenariul rămâne încă un mister, deşi s-a vehiculat ideea că acţiunea noului film se va concentra în jurul personajului interpretat de Ryan Gosling, în vreme ce Ford va apărea drept Rick Deckard.

Pe Robin Wright o vom vedea anul viitor şi în Wonder Woman, drept una din amazoanele (Generalul Antiope) care-i vor servi drept mentori Dianei Prince.

Blade Runner 2 se va lansa pe 12 ianuarie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

Untitled Blade Runner Project, Robin Wright, Harrison Ford, Ryan Gosling

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 3 aprilie 2016 12:51
ati facut un mare amestec din acest site,ma interesa sa vad stirile in ordinea publicarii nu sa stau sa caut eu ce ma intereseaza

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells