Blade revine pentru lupta finala!

de Emanuel în 11 Feb 2005
Blade revine pentru lupta finala!
3 premiere diferite apar in acest weekend la noi pe ecrane.
Prima, un sequel binevenit Blade: Trinity este a treia parte a celebrei saga Blade, unde eroul nostru continua lupta sa contra vampirilor de pretutindeni. Alaturi de Wesley Snipes in acest film mai apar Jessica Biel si Ryan Reynolds.
Intr-un desert indepartat, conducatorii vampirilor il readuc la viata pe Dracula, oribila creatura care a raspandit rasa lor. Acum cunoscut sub numele de Drake (Dominic Purcell), acest vampir teribil are puteri unice care ii permit sa traiasca la lumina.
Pentru ca lucrurile sa fie si mai dificile pentru Blade, conducerea vampirilor incepe o campanie impotriva lui, tintindu-l ca monstrul ucigas si trimitand FBI-ul pe urmele lui.
A doua premiera este un film de actiune cu Dwayne "The Rock" Johnson in rolul principal. Walking Tall / Praf si pulbere.
Chris Vaughn (The Rock), este un barbat care se intoarce la casa sa din copilarie, in Pacific Northwest, renuntand sa-si continue cariera in U.S. Armed Forces. Reintorcandu-se in oras, Chris este socat de ceea ce vede. Orasul sau iubit a fost distrus de saracie si coruptie, fabrica de cherestea a fost inchisa iar ceea ce stapanea orasul erau infractiunile din casino.
Enervat peste masura, se hotaraste sa ia atitudine. Decide sa devina serif si sa-si scape orasul natal de corupte si crime, principala lui arma fiind legea.
Am lasat la urma cel mai important si premiat film. Este vorba de Ray. Filmul este o poveste nerostita inca, o biografie muzicala, o drama a legendei americane care a fost Ray Charles.
Povestea este adusa pe marile ecrane dupa 15 ani de cercetari facute de regizorul si producatorul Taylor Hackford.
Rolul lui Ray Charles este interpretat de talentatul Jamie Foxx, castigator al Globul de Aur pentru acest rol.
Filmul mai are si 6 nominalizari la Premiile Oscar (film, regizor, actor principal, sunet, costume, montaj).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells