Birds of Prey atrage comparaţii cu John Wick şi cu Deadpool

de Gloria Sauciuc în 31 Ian 2020
Margot Robbie se întoarce în rolul lui Harley Quinn în primul film marca DC Comics de la succesul lui Joker încoace

„Birds of Prey nu are pretenţii şi nici griji cu privire la locul său în cadrul unui context mai larg. Este o comedie neagră şi un film uşor”, relatează Scott Mendelson, de la publicația Forbes, despre filmul care intră pe marile noastre ecrane pe 7 februarie.

Katie Walsh, de la LA Times adaugă: „Filmul este un carnaval grotesc şi brutal: un şut plin de culoare, haotic şi neruşinat”.

Numeroase prime reacţii la Birds of Prey, film care a fost văzut deja de către presa de profil și bloggerii americani, compară filmul cu hit-uri de acţiune precum John Wick şi Deadpool, toate cele trei având ratingul „nerecomandat sub 15 ani”, pentru violenţă şi limbaj licenţios.

Comparaţia cu John Wick are sens în contextul în care Chad Stahelski, regizorul filmului John Wick, a supervizat unele dintre filmările la Birds of Prey pentru a face scenele de acţiune să iasă mai tare în evidenţă. Regizoarea lui Birds of Prey, Cathy Yan, relata în decembrie că unele din modelele de inspiraţie pentru film au fost Quentin Tarantino şi Akira Kurosawa.

„BirdsofPrey este un John Wick trecut prin filtrul unui film grotesc şi umplut la refuz cu sclipici şi cu limbaj licenţios”, a scris atomtickets.com.

„BirdsofPrey este o răzmeriţă - una plină cu atitudine şi cu unele dintre cele mai inventive ruperi de oase din genul cu supereroi de până acum. Am mers la film fără aşteptări mari şi am fost plăcut surprins de cât mi-a plăcut. Nu reinventează roata, dar are stil”, a scris publicația IGN.

„BirdsofPrey este un şut. Cu stil, ciudăţel şi amuzant, reuşeşte atunci când e lăsat să o ia razna, mai ales când e vorba de Margot Robbie. O lasă cam moale la mijloc şi e cam superficial, dar plăcut de privit”, notează SlashFilm.

Exploreaza subiecte similare:

Margot Robbie, Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, John Wick, Deadpool, Akira Kurosawa

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells