BioShock îşi continuă tranziţia spre film

de Cristina Grigore în 7 Mai 2012
BioShock îşi continuă tranziţia spre film

Adaptarea jocului video BioShock, o producţie a 2K Boston (acum Irrational Games) extrem de apreciată de public şi presă, a fost anunţată acum mai bine de un trei ani, însă realizarea sa a tot fost amânată. Cu toate acestea, Ken Levine, designer-ul jocului, a declarat pentru edge-online.com că proiectul nu va fi abandonat, iar un film BioShock va vedea, până la urmă, lumina marelui ecran.

Viitorul peliculei a devenit incert odată cu plecarea regizorului desemnat anul trecut, Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later), însă preşedintele Irrational Games a spus că va face tot posibilul ca filmul să ajungă în cinematografe. Fresnadillo a fost cel de-al doilea regizor care a renunţat la proiect după plecarea lui Gore Verbinski, iar Levine a ţinut să menţioneze că, momentan, lucrul la film va fi pus puţin pe tuşă, până după lansarea ultimei părţi a seriei BioShock, BioShock Infinite, ce urmează a intra pe piaţă anul acesta, în luna octombrie.

„Nu au mers lucrurile cu Gore şi Fresnadillo, dar când vine vorba de producţia unui film, asta nu înseamnă că proiectul trebuie abandonat. Întotdeauna e vorba de momentul potrivit. Noi ne concentrăm încă atenţia asupra realizării acestei pelicule, nu ne-am pierdut încă speranţa”, a declarat el.

Acţiunea primul joc BioShock, un shooter horror lansat în 2007, are loc în anul 1960, în distopicul oraş Rapture, consturit de magnatul Andew Ryan, pe fundul oceanului Atlantic. Personajul principal este Jack, pasagerul unui avion care se prăbuşeşte deasupra cupolei oraşului şi ajunge în interior, unde se confruntă cu pericole neobişnuite. Filmul, anunţat iniţial pentru 2013, se pare că va depăşi acest an de lansare.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 7 mai 2012 15:27
:(
Johnny01 pe 7 mai 2012 16:13
Sa speram ca nu va fi abandonat...
alex_il_fenomeno pe 26 mai 2012 19:26
ar merita un film !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells