AvP 2

20 Mai 2005
AvP 2
Dupa finalul deschis al primului coctail de extraterestri teribili era de asteptat sa auzim cat mai repede stiri despre un sequel. Asa ca nu e nici o surpriza ca Twentieth Century Fox a anuntat recent ca lucreaza la inevitabilul Alien vs. Predator 2.
Co-presedintele studiourilor Fox, Tom Rothman, a declarat recent la o ceremonie in Los Angeles ca actiunea din noul sequel ar putea avea loc pe Pamant. "In noul Alien vs. Predator, ei vor veni in sfarsit, cu adevarat, in lumea noastra. Probabil vom face tranzitia de la povestea primului AvP plasand inceputul intrigii in universul nostru actual."
Rothman s-a declarat amuzat de ideea asemuirii personajelor cu teroristii: "Da, ei au fost dintotdeauna niste teroristi... dar numai metaforic vorbind". Nu a facut insa nici un comentariu referitor la zvonul introducerii unui al treilea personaj celebru in lupta. Inseamna Alien vs. Predator vs. ...?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ktalin pe 24 martie 2009 18:46
sa il faca cum vor dar numai sa iasa belea
mr . morbius pe 10 aprilie 2010 08:09
de acord
mr . kat x--ray pe 11 aprilie 2010 10:05
avp 2 e o porcarie...nici nu se vad luptele..cine ce face....daca ar fi jucat andreson in avp 2 ar fi iesit , dar asa.......
andu7zu pe 26 februarie 2011 20:31
Frumos dar nu prea

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells