Audiția pentru rolul din Guardians of the Galaxy a fost „un coșmar”, a spus Dave Bautista

de Cristina Grigore în 4 Iun 2019
Partitura lui Drax a pus capăt unei perioade dificile din viața profesională a fostului wrestler

Într-o discuție cu fanii purtată în cadrul convenției Denver Pop Culture Con, Dave Bautista a povestit cum a obținut rolul lui Drax și ce a însemnat pentru el, în acel moment al carierei sale.

„A fost un coșmar. Eram îngrozit. La vremea aceea, eram de-a dreptul disperat, în ultimii trei ani abia dacă găsisem câte ceva de lucru, terminasem banii din wrestling și îmi doream cu disperare un contract. Am găsit până la urmă un agent, cam cu două săptămâni înainte de a obține audiția pentru Gardieni. Agentul mi-a spus «Să știi că a trebuit să mă zbat ca să îți obțin această audiție. A fost dificil de obținut, nu doreau să te accepte. Nu voiau deloc luptători profesioniști, așa că eu zic să nu-ți faci prea mari speranțe»”, notează thewrap.com. 

Lucurile au evoluat încet, iar perseverența starului și a agentului său au dat roade: „Nu m-a lăsat să sper la prea mult, așa că nu m-am dus cu așteptări prea mari. Nu îl înțelegeam pe Drax. Mi-am sunat profesorul de actorie și i-am spus lucrul acesta, iar el a luat-o razna, că era un mare admirator al personajului. Până la urmă, m-a pus să fac ceva documentare și am dat peste o poză a lui Drax și i-am zis că seamănă bine cu mine. Am fost ghidat în tot acest proces de către profesor, care m-a însoțit la prima și la a doua audiție. Am citit pentru Sarah Finn, care este grozavă. Eu spuneam replicile și ea îmi zicea: «Lasă emoțiile. Nu te grăbi, putem face asta toată ziua»”.

Răbdarea și perseverența lui Bautista au meritat, căci a obținut o audiție cu regizorul filmului, James Gunn, iar restul este istorie. Bautista a devenit chiar unul dintre cei mai mari susținători ai lui Gunn, și a atacat vehement decizia Disney de anul trecut – concedierea regizorului în urma scandalului mesajelor ofensatoare ale acestuia. Anul acesta, în martie, Disney a revenit însă asupra deciziei și l-a readus la cârma lui Guardians of the Galaxy 3.

Exploreaza subiecte similare:

Dave Bautista, Guardians of the Galaxy, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Guardians of the Galaxy Vol. 3 , James Gunn

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackmore pe 4 iunie 2019 12:19
Cred si eu , asa un rol de "compozitie"te descompune

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells