Au început filmările pentru thriller-ul Canary Black, cu Kate Beckinsale și Rupert Friend

de Gloria Sauciuc în 6 Nov 2022
Regizorul lui Taken, un thriller independent cu buget redus care a încasat aproape 300 de milioane de dolari în întreaga lume, filmează

Filmul de acțiune Canary Black, al lui Pierre Morel, a început filmările în Croația. Avându-i în rolurile principale pe Kate Beckinsale (seria Underworld, foto) și pe Rupert Friend, filmul are în centru o agentă CIA șantajată de teroriști cu viața soțului ei, scrie Cineuropa.

Morel este cunoscut ca regizorul lui Taken, un thriller independent cu buget redus care a încasat aproape 300 de milioane de dolari în întreaga lume (până la un total de circa 303 milioane de dolari) și care a dat naștere la două continuări și un serial TV, care l-au făcut unul dintre puținele filme independente din istorie care se laudă cu încasări globale de circa un miliard de dolari.

Acțiunea din Canary Black, semnată de către Matthew Kennedy, are în centru o agentă CIA de vârf, Avery Graves (Kate Beckinsale), șantajată de către teroriștii care i-au răpit soțul. Neputând să apeleze la propria ei echipă, femeia va apela la propriile contacte din lumea interlopă cu scopul de a descoperi informațiile pe care le cer răpitorii.

Trădată la fiecare pas, Avery va avea în sprijinul ei doar antrenamentul de vârf și tehnicile de luptă, într-o cursă mortală de a oferi o răscumpărare care ar putea declanșa o criză mondială.

Rupert Friend (din serialele TV Obi-Wan Kenobi și Anatomy of a Scandal) face parte din distribuție.

Din echipa de filmare mai fac parte directorul de imagine Thierry Arbogast (The Fifth Element, Lucy) și scenograful Sebastian Krawinkel (serialul TV Ocolul Pământului în 80 de zile, A Most Wanted Man). Producția este semnată de către Sebastien Raybaud și John Zois din partea companiei Anton Capital Entertainment, Carsten Lorenz, Renee Tab și Christopher Tuffin de la Sentient Entertainment (Statele Unite), Jeff Elliott pentru Brickell & Broadbridge International (Statele Unite), Marina Grasic pentru Oakhurst Entertainment (Statel Unite). Igor A. Nola, de la MP Filmska Produkcija din Zagreb, va fi din partea croată. Morel și Beckinsale vor fi producători executivi. Anton Capital Entertainment, Brickell & Broadbridge International și Oakhurst Entertainment vor finanța producția. Firma din UK este responsabilă de drepturile de difuzare ale proiectului pe plan global, asigurând difuzarea producției pe piața din Statele Unite luna aceasta.

Copyright foto Canary Black Nikola Predović

Exploreaza subiecte similare:

Pierre Morel, Kate Beckinsale, Rupert Friend, Taken

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells