Amazon are în plan cinci sezoane pentru serialul Lord of the Rings

de Cristina Grigore în 6 Iun 2018
Potrivit unor surse apropiate producţiei, primul sezon îl va avea în centru pe tânărul Aragorn

Studioul Amazon şi-a adjudecat pe finalul lui 2017, cu 250 milioane de dolari, drepturile de producţie pentru serialul TV Lord of the Rings, iar primele informaţii legate de proiect încep acum să apară. Potrivit surselor citate de publicaţia britanică The Independent, primul sezon îl va avea în centru pe tânărul Aragorn (interpretat de Viggo Mortensen în seria de filme).

Realizatorii au anunţat că au în plan cinci sezoane, însă producţia nu va începe prea curând, ci la o dată nespecificată, ce ar putea fi plasată oricând în viitorii doi ani. Amazon a confirmat, de asemenea, că există potenţial şi pentru câteva spin-off-uri. Lord of the Rings ar putea deveni cel mai scump serial din istorie; conform informaţiilor ajunse în presa de profil, bugetul total alocat (producţie, distribuţie, efecte speciale) va trece de un miliard de dolari. 

O parte dintre actorii ecranizărilor cinematografice ale romanelor lui J. R. R. Tolkien au anunţat deja că nu vor apărea în serial – printre ei se află şi Andy Serkis, interpretul lui Gollum, dar şi John Rhys Davis (Gimli).

Cel care nu şi-a exclus însă participarea a fost Ian McKellen, care l-a jucat pe Gandalf. Într-o discuţie relaxată cu Graham Norton, gazda emisiunii de pe BBC Radio 2, actorul a spus: „Cum aşa, să fie un alt Gandalf? Nu am zis «da» încă pentru că nu am fost rugat să reiau partitura. Dar îmi spui că altcineva l-ar putea juca? Gandalf are peste 7000 de ani, aşa că nici eu nu-s prea bătrân să-l interpretez”.

Exploreaza subiecte similare:

Viggo Mortensen, Ian McKellen, Andy Serkis

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 6 iunie 2018 01:56
Sa speram ca iese ceva foarte bun..sau sa fie macar bun.Daca iese un mare esec,e jenant..
kamikaze1996 pe 6 iunie 2018 09:01
Asta sper si eu, degeaba au un buget asa mare daca nu au persoanele capabile sa fac ceva.
Manusa pe 11 noiembrie 2018 20:33
Sper sa se ridice la nivelul filmelor. Pentru asta este nevoie de regizor de calitate si actori foarte buni. Normal ca nu va fi distributia din film, dar sper ca vom vedea cativa actori din film, cel putin pe Ian McKellen.
Cand va aparea.......cred ca vom astepta cativa ani de acum incolo. Eu unul astept cu nerabdare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells