Amanda Seyfried va fi Scufiţa Roşie

de Ştefan Dobroiu în 8 Mar 2010
Amanda Seyfried va fi Scufiţa Roşie

Covorul roşu de la gala premiilor Oscar nu s-a lăsat cu prea multe ştiri despre noile proiecte ale staturilor, dar cei de la aceshowbiz au aflat de la Amanda Seyfried că aceasta va juca sigur în următorul film al lui Catherine Hardwicke (cea care a început seria Twilight), o ecranizare sumbră după povestea Scufiţei Roşii, The Girl with the Red Riding Hood.

Versiunea lui Hardwicke va fi una foarte modernă, care va conţine suficient sex şi violenţă pentru ca noul proiect să primească un rating prohibitiv în mai toate ţările lumii. Se pare că la originea proiectului este nimeni altul decât Leonardo DiCaprio, compania acestuia de producţie, Appian Way, finanţând filmările.

În acest moment nu se ştie ce schimbări va suferi povestea culeasă de fraţii Grimm şi nici cât de realistă va fi ecranizarea. Dacă te întrebi la ce ne referim, aruncă o privire celui de-al treilea teaser de aici, unde se vorbeşte despre micile rateuri logice atât de frecvente în lumea poveştilor...

După ce a devenit celebră o dată cu muzicalul Mamma Mia!, Seyfried a jucat în Jennifer's Body, unde împarte o scenă fierbinte cu Megan Fox. Anul trecut a apărut alături de Channing Tatum în Dear John, iar în curând îi va apărea Chloe, unde joacă alături de Liam Neeson şi Julianne Moore.

În acest moment nu se ştie când va apărea The Girl with the Red Riding Hood pe ecrane.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unu pe 8 martie 2010 18:43
i se potriveste ce as fi eu lupu......
LaFox pe 8 martie 2010 19:53
"care va conţine suficient sex şi violenţă "

scufy va fii putin slut sa inteleg...

shadowofnight pe 8 martie 2010 20:49
"... următorul film al lui Catherine Hardwicke (cea care a început seria Twilight)"

Precizarea din paranteza e menita sa ii mai linisteasca pe cei care s-au entuziasmat prea tare:D? Glumesc, evident. Desi, daca acea precizare nu are efect, urmatorul paragraf mai mult ca sigur va avea. Cum sa faci un film despre Scufita Rosie care sa contina 'suficient sex si violenta'?? E totusi o poveste pentru copii, pentru numele lui Dumnezeu! Chiar nu mai are nimeni idei cat de cat originale? Oricum, 'o ecranizare sumbra' a acestei povesti am vazut si in 'The Brothers Grimm' (2005), daca nu ma insel...

foxyroxy pe 9 martie 2010 15:17
scufita rosie sau mai bine zis una bucata Amanda Seyfried intr-o uniforma cumparata de la sex shop si care se apleaca dupa...cosul cu merinde....pe care i le duce bunicutei care arata ceva gen angelina jolie..... eu nu asa imi amintesc povestea.s-au exploatat toate subiectele incat nu au mai ramas decat povesti gen scufita rosie de ecranizat??
claudiu-daniel-lugoj pe 26 aprilie 2010 16:54
Din nou un film in care amanda sayfield are parte de scene fierbinti,oare tot cu femei?ca da de banuit,oricum o ador pe amanda sayfield.
rrs85 pe 14 mai 2010 12:32
;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells