Alita: Battle Angel, filmul produs de James Cameron, amânat pentru februarie 2019

de Cristina Grigore în 1 Oct 2018
Pelicula va ocupa locul lăsat liber de X-Men: Dark Phoenix

Una din lansările promițătoare anunţate pentru acest an, filmul Alita: Battle Angel, de a cărui producție și scenariu s-a ocupat, printre alții, și James Cameron, va ajunge pe marile ecrane abia anul viitor, în 14 februarie (Statele Unite), scrie Deadline.com.

Pelicula (deja la o a doua modificare a debutului) urma să fie lansată și la noi pe 21 decembrie. În calendarul Twentieth Century Fox ea va ocupa locul lăsat liber de X-Men: Dark Phoenix, a cărui lansare a fost amânată pentru 7 iunie 2019.

Filmul, inspirat din seria manga a lui Yukito Kishiro, spune povestea unui cyborg „cu suflet”, dintr-o lume postapocaliptică de secol 26. Rătăcită în Oraşul de Fier şi cu memoria afectată, Alita este salvată de către Ido (Christoph Waltz). Povestea ei, încercarea de a afla cine este de fapt şi ce poate face pentru a aduce o schimbare în lume, este una plină de aventură şi acţiune.

În rol central o vom vedea pe Rosa Salazar. Din distribuţie mai fac parte Jennifer Connelly, Eiza González, Michelle Rodriguez, Ed Skrein, Jackie Earle Haley şi Mahershala Ali. Regizorul filmului este Robert Rodriguez (Once Upon a Time in Mexico, Planet Terror).

Exploreaza subiecte similare:

Alita: Battle Angel, James Cameron, Christoph Waltz, X-Men: Dark Phoenix, Yukito Kishiro, Jennifer Connelly, Eiza González, Michelle Rodriguez, Ed Skrein, Jackie Earle Haley, Mahershala Ali, Robert Rodriguez, Once Upon a Time in Mexico, Planet Terror, Rosa Salazar

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 1 octombrie 2018 15:46
Neclar motivul amanarii acestei productii siintifico-fantastice care se-arata a fi ceva de calitate dat fiind faptul ca la realizarea ei si-a adus aportul si James Cameron, dar nadajduim ca la inceputul anului viitor sa il putem viziona.
Phantom_sub pe 1 octombrie 2018 21:43
Era prea ocupat decembrie, în aceeaşi lună şi chiar în aceeaşi zi urmând să apară: Aquaman, Mary Poppins, Alita, Mortal Engines, Bumblebee, Holmes and Watson, SpiderMan into The SpiderVerse, Welcome To Marwin. E o mişcare inteligentă din partea FOX.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells