Alec Baldwin, veteranul rebel. Ar vrea să renunţe la actorie, dar şi la… celebritate

de Cristina Grigore în 4 Iul 2013
Starul şi-a şters contul de Twitter şi a decretat că nu va mai folosi niciodată platformele social media

Este fostul partener de viaţă al lui Kim Basinger şi un actor cu ştate vechi la Hollywood. Alec Baldwin, în vârstă de 55 de ani, trece print-o fază de revoltă împotriva statutului său de actor celebru, lucru demonstrat de recenta sa declaraţie, oferită publicaţiei Vanity Fair.

După ce a postat unele comentarii catalogate drept homofobe şi violente, actorul şi-a şters contul de Twitter şi a decretat că nu va mai folosi niciodată platformele social media. „Am mers la înmormântarea lui Jimmy Gandolfini şi acolo mi-am dat seama că Jimmy Gandolfini nu avea cont pe Twitter”, a spus actorul. „Jimmy a fost o persoană atât de iubită şi un actor atât de apreciat, iar el nu dădea doi bani pe social media”, a explicat Baldwin.

Ulterior, actorul din 30 Rock a spus celor de la Vanity Fair că visul său este acela de a ieşi din atenţia publicului şi a presei. Îşi doreşte ca viitoarea sa fiică (soţia sa, Hilaria Thomas, este însărcinată) să nu îl cunoască pe post de celebritate. Întrebat dacă are de gând să renunţe la actorie, Baldwin a răspuns: „Da, mi-ar plăcea asta, dacă s-ar putea. Ar fi cel mai grozav lucru din lume”.

Cu toate acestea, este foarte probabil ca declaraţiile actorului să fie doar un foc de paie, rezultat al nemulţumirilor sale vizavi de reacţiile negative ale unor fani şi critici din mediul online. Actorul a mai făcut o declaraţie categorică în 2004, când a spus că va părăsi America dacă preşedintele George W. Bush va fi reales, lucru ce nu s-a întâmplat.

Exploreaza subiecte similare:

Kim Basinger, Alec Baldwin, 30 Rock

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 4 iulie 2013 09:18
Mi-ar parea rau sa nu-l mai vad in alte productii noi.
darayawaus pe 7 iulie 2013 15:36
Gene Hackman s-a retras in urma cu vreo 10 ani, si a fost un actor de nota 10. Nimic nu-l impiedica pe Baldwin sa-i urmeze exemplul, daca asta isi doreste.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells