Adaptarea jocului video Uncharted a rămas fără regizor

de Cristina Grigore în 29 Mai 2011
Adaptarea jocului video Uncharted a rămas fără regizor

Ar putea fi o veste bună pentru fanii jocului video , care-şi doresc ca acesta să fie transpus pe marele ecran respectând cât mai mult din detaliile poveştii originale, dar nu la fel de bună pentru studiourile Sony, care vor să intre cât mai rapid în producţie cu Uncharted: Drake’s Fortune.

Potrivit 24 Frames, regizorul şi scenaristul ataşat peliculei, David O. Russell, a abandonat realizarea acestuia, îndreptându-se în schimb spre The Silver Linings Play Book, după un roman scris de Mattew Quick în 2008,  o poveste sensibilă şi amuzantă despre drama unui bărbat aflat în căutarea unui sens în viaţă.

Nemulţumirea celor de la Sony s-a legat de scenariul propus de Russell, ce era, se pare, mult prea lung, ambiţios şi, mai ales, ce conţinea o mulţime de personaje ce nu se regăseau şi în joc. În plus, protagonistul, Nathan Drake, fusese transformat dintr-un aventurier independent în membrul unei familii de căutători de comori, un teren familiar regizorului, a cărui filmografie explorează, în mare parte, relaţiile de familie.

Ataşat proiectului încă din luna octombrie a anului trecut, regizorul lui The Fighter ar fi putut lucra din nou cu Mark Wahlberg, distribuit în rolul principal, dar şi cu Robert De Niro şi Joe Pesci, despre care se zvonea că este posibil să se alăture echipei de actori a filmului.

Cei de la Sony sunt însă nevoiţi acum să caute nu doar un regizor, ci şi un nou scenarist care să dezvolte  o propunere anterioară a cărei autori au fost Thomas Dean Donnelly şi Joshua Oppenheimer (Conan the Barbarian). Este posibil ca şi Wahlberg să renunţe la Uncharted, iar lansarea filmului, programată pentru 2012, este acum incertă.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 29 mai 2011 14:55
E doar o mica intarziere....
Sorin87 pe 29 mai 2011 19:21
o sa se redreseze
Vorador pe 29 mai 2011 20:21
Mai bine,pe Mark Wahlberg l-am mai vazut intr-un esec bazat pe un joc video.Uncharted este unul dintre cele mai superbe jocuri video,iar cei de la Hollyood incearca iar sa strice imaginea unor bijuterii in care nu ar trebui sa se bage.
StevieGG08 pe 29 mai 2011 22:20
nici nu e nevoie de vreun film Uncharted...jocul e atat de bine realizat iar povestea curge atat de frumos incat ai senzatia ca te uiti la un film in toata regula...Max Payne a fost la fel,deci....
alex_il_fenomeno pe 31 mai 2011 18:36
cred ca va iesi un film interesant ! sper sa i se stabileasca si o data de lansare !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells