Această dramă cu monștri a devenit filmul nr. 1 pe Netflix după numai 48 de ore

de Gloria Sauciuc în 4 Dec 2022
Are regia semnată de către Roar Uthaug, cel care a semnat regia și pentru Tomb Raider (2018), The Wave (2015) etc.

Este cea mai frumoasă parte a anului. Lumea își împodobește casele cu lumini de Crăciun, familiile se vizitează, se beau băuturi calde și lumea se strânge în jurul televizorului pentru... filme cu monștri!? Așa se întâmplă, se pare, cu abonații Netflix, pentru că noul film, intitulat Trol, tocmai și-a făcut loc în topul celor mai urmărite filme, la doar 48 de ore după ce a avut premiera. În România, Trol e pe primul loc n „Top 10 filme în România astăzi”.

Trol este o dramă supranaturală având în centru - evident -  un trol din vechime, pe care o explozie de pe un munte din inima Norvegiei îl readuce la trezire. Însă, odată trezit, va trebui oprit, iar oficialii îi cer ajutorul unei femei-paleontolog, pe nume Nora (Ine Marie Wilmann), care are o șansă să oprească pe înspăimântătoarea fiară.

„Incredibil... nu înseamnă imposibil”, spune o voce la începutul videoclipului, după ce trolul distruge casa unei familii. Filmul înclină către supranatural, și aflăm din trailer că există o poveste lungă în spate: „Cum ar fi dacă acum o mie de ani, trolii cutreierau Pământul?”, spune altcineva. „Există o urmă de adevăr în toate basmele...”

Trol are regia semnată de către Roar Uthaug, cel care a semnat regia și pentru Tomb Raider (2018), The Wave (2015) și Cold Prey (2006). Alături de Wilmann, în film mai joacă Kim Falck (Cold Prey III), Mads Sjøgård Pettersen (Home for Christmas), Gard B. Eidsvold (Witch Hunt), Anneke von der Lippe (Pan), Fridtjov Såheim (The Wave), Dennis Storhøi (Nobel) și Billy Campbell (The Rocketeer).

Filmul nu a avut succes doar în rândul spectatorilor, ci și al criticilor. La ora actuală, se bucură de un rating favorabil de 83% pe Rotten Tomatoes, conform a 12 recenzii, scrie purewow.com.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells