Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08 Apr 2011, 15:23   #1
EvaSergiu2011
Banned
 
EvaSergiu2011
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 7
Smile Drepturi de autor...!!!!

Eu am renunţat a mai posta poze şi sinopsisuri deoarece poate fi ilegal şi ilicit din câte am înţeles conform legilor în vigoare (legea nr 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe) unde pot aminti că subiect al drepturilor de autor pot fi persoanele fizice sau persoana fizică care au creat opera art3 ali1
art85 alin1 Sunt considerate opere fotografice si fotogramele peliculelor cinematografice
art139 alin1 Incalcarea drepturilor recunoscute si garantate prin prezenta lege atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz, potrivit legii. Dispozitiile procedurale sunt cele prevazute in prezenta lege, care se completeaza cu cele de drept comun.
(2) Titularii drepturilor incalcate pot solicita instantelor de judecata sau altor organisme competente, dupa caz, - recunoasterea drepturilor lor, constatarea incalcarii acestora si pot pretinde repararea prejudiciului in conformitate cu normele legale.

Dat fiind acestea vreau ca să ştiu dacă ceea ce se face pe acest site e legal şi daca voi mai posta poze pe viitor nu vor fii repercursiuni.

Vă mulţumesc!
EvaSergiu2011 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Apr 2011, 21:40   #2
nyuszi
Junior
 
nyuszi
 
Join Date: May 2008
Posts: 31
Nu sunt moderator, si nu sunt foarte familiara cu legea in acest caz, DAR, din putinul pe care il stiu despre treaba asta, pot sa spun ca in cazul in care pozele, continutul acestora, informatiile, articolele, sau ce stiu eu ce altceva au contravenit drepturilor de autor, Cinemagia.ro (si compania/corporatia/firma/ce-o fi care detine site-ul) sunt cei trasi la raspundere.

Dar intr-adevar, ar fi interesant de aflat ce stiu moderatorii despre treaba asta. Ma gandesc ca atunci cand s-a construit site-ul, compania care il detine (sau persoana fizica care il detine), a luat in considerare problema asta.
nyuszi is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:25.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells