Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09 Nov 2004, 15:41   #181
Mala Portugal
Guru
 
Mala Portugal
 
Join Date: Nov 2003
Location: Vanity Case
Posts: 1,445
Nu exista manipulare negativa sau manipulare pozitiva , exista doar manipulare.
Iar cand incerci sa acuzi pe cineva de dezinformare tocmai dezinformand nu cred ca ar trebui sa ai pretentia ca ai facut un documentar. E doar o sarda ieftina in care voice-of-god-moore ne spune ce TREBUIE sa gandim.
__________________
"Someone has to kick the Mickey Mouse out of our heads"
Mala Portugal is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Nov 2004, 16:05   #182
zizi
Guru
 
zizi
 
Join Date: Mar 2004
Location: cum unde?
Posts: 451
Originally Posted by cherryblossom:
zizi draga, unde dai si unde crapa... nu sunt antisemita, ma uit cu placere la filmele lui Kubrick sau Polanski, ascult Bob Dylan si profit zilnic de inventia lui von Neumann... nu vorbesc de evrei in general, nu fi copil... am spus de capii mass-media, la care adaug bancherii evrei.... mass media americana nu inseamna doar Ted Turner, inseamna trusturi ca ABC, CBS, NBC, plus Walt Disney Company (cu propriile posturi TV, Touchstone, Disney, Buena Vista)... New York Times, Wall Street Journal si Washington Post, adica cele mai importante ziare din America, sunt ale unor evrei... si apropo, Ted Turner are amploaiati evrei in posturile cheie de la CNN... asa ca mai documenteaza-te si dup-aia mai vorbim...

deci, in viziunea ta, toti bogatasii rau-intentionati si manipulatori sunt evrei si lumea e mult mai rea datorita lor, nu?(am dat deja exemplul lui weinstein, de la miramax, care e anti-bush, pe el cum l-ai clasa, ca e plin de bani, si sef de companie media-?)

ca sa nu argumentez degeaba, uita-te la lista cu nume evreiesti de pe genericul lui moore si fa-ti o parere. NO COMMENT.

dupa cate spuneam, gandesti in clisee sau lucruri pe care le-ai auzit/citit din alte surse, n-ai capacitatea sa-ti faci propria opinie asupra unui lucru.

p.s. apropos de documentare/ informatie, pt cultura ta generala, ABC, CBS, NBC, sunt posturi tv. Touchstone, Disney, Buena Vista sunt distribuitori/producatori de filme. trusturi sunt de pilda, Fox, Sonny, Time Warner etc...ai citat gresit, deci.
__________________
zizi
zizi is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Nov 2004, 16:35   #183
cherryblossom
Guru
 
cherryblossom
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 772
i-auzi dom'le!! a prins zizi glas... intru, vad un mesaj simplu cu "so, what's your point!", ma gandesc ce sa scriu, cand colo mesajul se schimba, devine mult mai lung si acuzator... basca mai primesc si un pm cu palmutze peste bot...

zizi, alege, in sabii sa ne luptam sau cu sania sa ne dam?
come on man, avem pereri diferite, mai mult, la mine sunt chiar convingeri... astea se schimba mai greu...
__________________
cherryblossom is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Nov 2004, 16:54   #184
alext
Novice
 
alext
 
Join Date: Nov 2004
Location: Eindhoven
Posts: 4
Am o intrebare: ce e aia un evreu? Pe bune ca sa pot urmari si eu discutia doar...
alext is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Nov 2004, 18:22   #185
nume
the mithbuster
 
nume
 
Join Date: Oct 2004
Location: buftea
Posts: 3,193
Send a message via Yahoo to nume
@ LYNX Diferenta intre romani si americani este ca aia au 4 - 5000 de para' pe luna , in timp ce romanul(in medie), are vreo 150 $. Cu burta plina poti spune, uitandu-te la o masa incarcata de mancare ca nu ti- e foame sau ca nu-ti place cum arata. Americanii sunt big idiotten, iar masele sunt tampe oriunde in lume. Si ei au manelele lor si ghiulurile lor(uitati-va numai la mtv cand isi prezinta casele si masinile tunate - e si o gala pe tema asta!)Toparlani care ciordesc in transportul in comun, vandali,analfabeti sunt peste tot in lume. Bush e un tampit, iar popoarele isi merita conducatorii, asa cum l-am meritat si noi pe ceusescu 40 de ani, asa cum nemtii au tolerat regimul criminal al lui hitler fara sa faca nimic......
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Nov 2004, 15:32   #186
lynx
Guest
 
lynx
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 153
Nume, faci afirmatii rasiste. Nu poti spune ca o natiune intreaga este cretina. Sunt americani superinteligenti si români prosti de put. Dar numai pentru atata nu-i pot uri pe toti romanii si idolatriza pe toti americanii sau invers. Open your mind!
lynx is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Nov 2004, 15:40   #187
nume
the mithbuster
 
nume
 
Join Date: Oct 2004
Location: buftea
Posts: 3,193
Send a message via Yahoo to nume
Unde vezi tu afirmatiile rasiste ? mai citeste o data. Nu ai logica.....asa poti sa zici ca exista romani superinteligenti si americani prosti de put.
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Nov 2004, 16:59   #188
lynx
Guest
 
lynx
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 153
Nume, citez: Americanii sunt cei mai tampiti oameni de pe planeta. Isi merita soarta” /unul dintre mesajele tale/ In ceea ce priveste logica mea, citeste tu mai bine, in mesaul meu scrie clar ”sau invers”, adica exact ceea ce spuneai tu.
lynx is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Nov 2004, 18:55   #189
nume
the mithbuster
 
nume
 
Join Date: Oct 2004
Location: buftea
Posts: 3,193
Send a message via Yahoo to nume
Si de cand sunt americanii o rasa aparte. Deci avem negri, asiatici (galbejiti), caucazieni si , mai nou, americani.
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Nov 2004, 22:16   #190
capitain
Guru
 
capitain
 
Join Date: Apr 2002
Location: 7th heaven
Posts: 307
nu inteleg totusi ceva, dintre bush si kerry, nu cred ca e unul mai bun. poate doar unul care a depasit varsta intlectuala de 12 anisori. insa amaricanii, cu toata propaganda anti bush nici nu prea aveau de unde alege. am vazut in ultimile 2 zile videoclipuri cu propaganda electorala; unul era al lui eminem, si chiar m-a impresionat, iar celalalt (nu mai stiu cine canta) era ceva mai echilibrat - facea misto de ambii candidati. ideile erau asemanatoare in ambele - politicienii sunt prosti, isi bat joc de popor (mint, omoara oameni). daca americanii erau atat de porniti impotriva lui bush, totusi de ce a iesit tot el?

http://www.miniclip.com/election.htm

apreciez filmele lui moore, cat si actiunile sale, si mai ales emisiunile, (si vreau sa trimit o dedicatie ) dar farenheit nu m-a atins atat de tare cum ma asteptam
capitain is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Nov 2004, 22:32   #191
K's
Guru
 
K's
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 487
Originally Posted by capitain:
daca americanii erau atat de porniti impotriva lui bush, totusi de ce a iesit tot el?
Nu prea cred ca americanii erau/sint cei mai porniti pe Bush. In toata libertatea lor de gindire, tot prefera sa se stie natiunea numaru' unu' in lume ori cei care instaureaza, conform principiilor democratice (?!?!), pacea- blabla, spirit din asta bolnav civic cu care sint alimentati inca din scoala primara.
Kerry avea un program ale carui puncte deranja planul etic (in bancile conservatoare): homosexuali, avorturi, etc.
Fahrenheit 9/11 nu-i documentar, e spot electoral difuzat cu galeata, nu cite o lingurita.
__________________
How is the KKK like a Group of Real-Estate Agents?
K's is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Nov 2004, 04:26   #192
europe_east
Guru
 
europe_east
 
Join Date: Oct 2004
Location: N of Sierra Madre
Posts: 1,012
Quote:
Nu prea cred ca americanii erau/sint cei mai porniti pe Bush. In toata libertatea lor de gindire, tot prefera sa se stie natiunea numaru' unu' in lume ori cei care instaureaza, conform principiilor democratice (?!?!
Oameni buni, America-i mare! Dupa cum ati vazut si la lectia de colorat harta, la vest si la est sunt numa' democrati-liberali, iar in mijloc conservatori. Eu de cand mi-s pe aici am cunoscut in proportie de 90% numa' oameni care il urasc pe Bush si pe ipocritii de conservatori. E multa culoare locala. Si dat fiind ca Bush a castigat doar cu 50.000003% nu poti sa ii ignori pe tot restul de 49.999997%. E 1-1, nu e clar?

Oricum Fahrenheit 9/11 este o oroare de film, propaganda cu lopata, I agree.
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Nov 2004, 07:40   #193
K's
Guru
 
K's
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 487
Originally Posted by europe_east:
Dupa cum ati vazut si la lectia de colorat harta, la vest si la est sunt numa' democrati-liberali, iar in mijloc conservatori. Eu de cand mi-s pe aici am cunoscut in proportie de 90% numa' oameni care il urasc pe Bush si pe ipocritii de conservatori.
Tot nu a fost chiar asa de apropiate procentele alea: sistemul votului indirect a decis de fapt. Au fost uneori si diferente mult mai mari- vezi Texas, de exemplu, unde Bush a strins 60 si ceva % (unde tu ai cunoscut americani care-l urasc pe Bush), iar Kerry, daca nu ma insel, a dominat vestul si nord-estul si citeva state din est. Pacat ca a pierdut Florida.
__________________
How is the KKK like a Group of Real-Estate Agents?
K's is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Nov 2004, 08:06   #194
europe_east
Guru
 
europe_east
 
Join Date: Oct 2004
Location: N of Sierra Madre
Posts: 1,012
Da, e adevarat Texas-ul e statul lui Bush si al republicanilor (dar nu uitati ca Austin-ul in particular e foarte liberal! the only acceptable place in TX... ) dupa cum Massachusetts-ul e statul democrat prin excelenta. Si California la fel, sa nu mai zic ca la NY au castigat democratii cu peste 60%. Cei 90% de care vorbeam eu sunt mai raspanditi pe harta, nu era vorba doar de TX. Dar ideea e ca o sa gasesti multi americani care il urasc pe Bush, cei care il sustin sunt in general mai putin educati sau foarte religiosi. Asa ca nu generalizati chiar asa ca americanii sunt toti tampiti...
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Nov 2004, 11:57   #195
ulrich
Guru
 
ulrich
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 430
ma intreb-totusi-unde o fi michael moore al romaniei...(intrebarea nepusa ar fi insa "unde dracu' e lee harvey oswald al romaniei")
ulrich is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Nov 2004, 12:36   #196
ledouc
Junior
 
ledouc
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 26
Se pare ca nu toti americanii E prosti( cum ar zice niste politicieni
romani). Pe www.sorryeverybody.com veti gasi parerile de rau insotite de fotografiile de rigoare a celor care au votat impotriva lui bush.
ledouc is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Nov 2004, 13:33   #197
lynx
Guest
 
lynx
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 153
Bineinteles ca nu toti americanii ”e prosti”. Sa vedeti ce-o sa se planga pe aici, prin Romania, dupa alegeri! Dar vom putea spune ca toti tomanii ”e prosti”? In nici un caz.
Nume, ai vrut sa spui cumva ca am fosloit incorect termenul de ”afirmatii rasiste”?. Bine, schimb, ai facut AFIRMATII DISCRIMINATORII. Dar asta nu schimba esenta lucrurilor, pentru ca tot ai gresit trecand intreaga natiune americana prin acelasi malaxor!
lynx is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Nov 2004, 13:56   #198
grig
Novice
 
grig
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 23
imi pare rau daca o sa repet ceva chestii pt ca va zic sincer ca nu am avut rabdare sa citesc intreg threadul:

- chiar credeti ca daca ar apare la noi un film asemanator despre actuala conducere si ce shmenuri fac le-ar scadea popularitatea? cei care au astfel de optiuni politice, in general, sunt mai redusi mintal si nu poti ajunge la ei cu argumente logice. iar cei care inteleg un astfel de film deja nu mai trebuie convinsi, pt ca s-au convins singuri

- mi-a placut la nebunie f9/11 si mi-am pus si eu intrebarea: de ce l-au ma votat americani. raspunsuri posibile: sunt redusi mintali, chiar le place de el, nu le pasa de ce shmenuri mai face, le convine ca america face pe militia globului, pt ca pana la urma lor le merge bine

- nu stiu daca e locul potrivit sa aduc vorba dar am vazut si Bowling for Columbine si acolo nu pot sa spun ca sunt de acord cu viziunea lui Moore. banuiesc ca stiti ca e un film despre problema armelor in sua, in care el zice ca problema este libertatea cu care iti poti lua in sua o arma. parerea mea: tzine de educatie pt ca, din nou, ii consider un popor de redusi si inculti

- sunt tare curios de ce anumite retele de cinema de la noi au refuzat g9/11. alegerile in sua sunt gata,... care-i faza? e pt ca suntem si noi facuti cu ou si cu otzet in f9/11? are ceva de a face cu alegerile de la noi? vor vedea si romanii nostri cum suntem vazuti in lume datorita optiunilor de politica externa a actualei conduceri?

si by the way,.. este primul meu post aici,.. am ales sa postez prima data pe threadul de f9/11 pt ca este un subiect care chiar ma intereseaza.
grig is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Nov 2004, 19:05   #199
capitain
Guru
 
capitain
 
Join Date: Apr 2002
Location: 7th heaven
Posts: 307
[/quote]Fahrenheit 9/11 nu-i documentar, e spot electoral difuzat cu galeata, nu cite o lingurita.[/quote]

de ce?

http://www.wimp.com/gaybar/
capitain is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Nov 2004, 19:29   #200
jackpot
Guru
 
jackpot
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 390
Se pare ca toata propaganda anti - Bush nu a dat roade, cel putin nu la americani. Acum domunul Bush va putea sa continue manevrele "antiteroriste", pt. ca amenintarea este "mare" iar el nu este interesat de petrol ci de "siguranta poporului sau" si a lumii.
Nu sunt de acord cu politica dusa de Bush, dar exista alti "sfinti" care prezinta pericol mai mare, si carora mai trebuie sa le tina cineva si contra, dar de o maniera mai aparte decat o face el.
__________________
"Adevarul sufera, daca e analizat prea mult".
jackpot is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:35.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells