Zindagi Na Milegi Dobara

(2011)

Viaţa nu îţi oferă a doua şansă

Poster Zindagi Na Milegi Dobara Postere Zindagi Na Milegi Dobara

Sinopsis Zindagi Na Milegi Dobara

Mai mult
Zindagi Na Milegi Dobara

"Zindagi Na Milegi Dobara" spune povestea lui Kabir și a prietenilor săi. Kabir se pregătește să se căsătorească cu logodnica lui Natasha și drept petrecere a burlacilor decide să se întâlnească cu cei mai buni prieteni ai săi din copilărie, Arjun și Imraan, alături de care pornește într-o excursie. Trio-ul porneste spre Spania, unde au de gând să viziteze Costa Brava, Sevilla și Pamplona. În cele trei locații fiecare va propune un sport pe care și-l dorește să-l practice, iar…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.2
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • Trăieşti o singură dată

Distribuit in Romania de

BML Movie Entertainment

Țara

India

Box office Zindagi Na Milegi Dobara

Weekend premieră (25.08.2014)
  • Loc 14
  • Spectatori 1.026
  • Încasări (RON) 19.130,00
Total
  • Spectatori 3.097
  • Încasări (RON) 52.995,93
  • Încasări (USD) 15.637,51

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sckymosul pe 01 Septembrie 2014 09:07
Foarte Bun!
Chiar daca are 2 ore si 35 de minute eu personal nu il consider lung. A fost un film foarte frumos si credeti-ma eu sunt pretentios la filme. Sa nu luati in considerare comentarii gen: copie pentru ca filmul asta are ceva aparte ce il face oarecum unic. Va urez vizionare placuta!
2 1
alessya87 pe 28 Martie 2013 10:07
Film f bun!
E un film foarte bun, merita vazut. Actorii joaca bine (cu exceptia Katrinei Kaif, de care mie personal nu-mi place, dar depinde de gusturi) iar povestea se impleteste cu romantism si aventura, exact genul de film indian pe care-l iubesc. Nu sunt scene penibile de violenta, iar filmul nu este extrem de lung. Imi amintesc cu placere seara in care l-am vizionat prima oara, e unul din acele filme care te impresioneaza. E frumos de vazut anumite locatii din Spania si Europa, asa cum ne-au obisnuit actorii de la Bollywood.
2 1
filme_indiene pe 28 August 2014 13:54
Viata nu-ti ofera a doua sansa / Zindagi Na Milegi Dobara
Viata nu-ti ofera a doua sansa / Zindagi Na Milegi Dobara: aventura, euforie, comedie, momente emotionante si adrenalina. Un pachet complet cuprins intr-un road movie energic care (re)defineste conceptul de camaraderie. Rolurile principale, cultura si peisajele spaniole, nu sunt neglijate si primim cadre uimitoare cu asezarile statului, dar mai ales ni se ofera picaturi din traditiile localnicilor. Desigur, unele improvizate de turistii care sunt protagonistii filmului.
Un film terapie pentru poverile zilnice, de la care iesi cu zambetul pe buze, constient si de seriozitatea pe care productia o reclama uneori, invitand la stabilirea unor prioritati.

1 0
larisamaria24 pe 07 August 2014 11:09
un film bunicel...mi se pare ca e prea lungita povestea, la un moment dat te cam plictisesti avand in vedere ca tine 2 ore si 35 de minute....
1 0
movie_fan77 pe 9 septembrie 2014 17:39
facut in 2011 = se poate gasi pe net
Kanedel pe 19 Ianuarie 2015 20:01
Bunicel
Prietenie,vacanta,bani,cantec,poezie,meditatie...putina aventura,putin umor...,cam astea sunt ingredientele! Cam mare nota de pe IMDB.
1 2
stricted pe 24 Noiembrie 2018 19:46
O munca buna de camera, un scenariu frumos cu calatorii si turisti curiosi. Un romcom de moda veche care nu se chinuie prea mult sa reinventeze stereotipuri pentru ca daca in aparenta este amuzant, descoperi pe parcurs seriozitatea filosofiilor promovate.
0 0
iulia26 pe 28 August 2014 01:05
COPIE
HANGOVER variant LOVE :))))))))
Bollywood = Hollywood LOL :)))))

0 0

Spune-ţi părerea despre Zindagi Na Milegi Dobara

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Zindagi Na Milegi Dobara
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells