Zeus and Roxanne

(1997)

Zeus și Roxanne

Poster Zeus and Roxanne Postere Zeus and Roxanne

Sinopsis Zeus and Roxanne

Mary Beth este un biolog marin care studiază un delfin. Femeia este intrigată când un cățel, Zeus, se împrietenește cu delfinul. La scurt timp, Mary se îndrăgostește de proprietarul cățelului, un compozitor de muzică pentru reclame nedespărțit de propria motocicletă.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.3
Arnold Vosloo Arnold Vosloo Claude Carver Steve Guttenberg Steve Guttenberg Terry Barnett Kathleen Quinlan Kathleen Quinlan Mary Beth Dunhill
Majandra Delfino Majandra Delfino Judith Dunhill Miko Hughes Miko Hughes Jordan Barnett Harri James Harri James Airline Attendant
Jessica Howell Jessica Howell Nora Dunhill Jim R. Coleman Jim R. Coleman Phil, Claude's Assistant Dawn McMillan Dawn McMillan Becky
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 10 Iulie 2011 14:30
. . Un compozitor de muzica pt publicitate nu un cântăreţ cum scrie in sinopsis , este nedespărţit de propria motocicleta nu bicicletă , cum scrie in sinopsis .
2 3
Vegetarian pe 10 iulie 2011 14:33
Daca va fi sa furi , fura o sarutare . Daca va fi sa pierzi , pierde-ti frica . Daca va fi sa simti foame , simte foame de iubire . Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi .
mihaelatb pe 08 Iunie 2014 23:41
Pentru ca in anii 90 a fost miscarea „ catelul, balena,delfinul si alte animale de pe langa casa omului” regizorul George Miller , s-a gandit sa fie in trend si a realizat filmul Zeus and Roxanne.
Vazusem filmul mai demult, stiam de prietenia dintre catel si delfin, dar nu imi mai aduceam aminte de actori. Revazand filmul, am inteles de ce. Mahoney care il concureaza spre finalul filmului pe Man from Atlantis, caci face scufundari la mare adancime fara tub de oxigen, si „vecina ” cu nume de tigari cartonate, care parea mai batrana decat EL( nu cu 4 ani cat este Kathleen Quinlan fata de Steve Guttenberg), nu au nici in clin nici in maneca cu talentul. Iar cei trei copii, sunt unii dintre cei mai lipsiti de farmec copii vazuti in filmele anglosaxone. De departe cel mai bun a fost catelul, urmat indeaproape de delfin.

0 0
xerses pe 03 Martie 2014 13:17
O poveste frumoasa; delicioase sunt animalutele acestea.
0 0
Moflica pe 06 Martie 2011 18:24
Superb film dar as vrea sa-l pot revedea si nu stiu cum pot descarca filmul? va rog mult!
0 4

Spune-ţi părerea despre Zeus and Roxanne

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells