Victoria

(2016)

Victoria

Poster Victoria Postere Victoria

Sinopsis Victoria

Victoria Spick, avocat de drept penal în plin deşert sentimental, ajunge la o nuntă unde se întâlneşte cu prietenul său, Vincent, precum şi cu Sam, un ex-dealer, pe care ea l-a scos din încurcătură. A doua zi, Vincent este acuzat de tentativă de omor de către iubita sa. Singurul martor al scenei este câinele victimei. Fără convingere, Victoria acceptă să-l apere pe Vincent în timp ce-l angajează pe Sam pe post de asistent. Acesta este începutul unei serii de probleme pentru Victoria.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Produs de

Ecce Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Mont Blanc Cinema

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
emy_sinaia pe 08 Februarie 2017 19:56
Lumea avocatilor se intrepatrunde cu viata personala a Victoriei, cu suisuri si coborasuri si cu o victorie finala.
1 0
mitso pe 01 Februarie 2017 23:11
Bunicel
un film nu prea serios, cu dilemele si dramele unei avocate emancipate, de altfel, cum spune si titlul, totul se concentreaza in jurul ei. Comedie nu este, singura scena ridicola si amuzanta a fost procesul de la sfarsit unde au fost luate marturiile unor animale. Si totusi, nu este un film prost, caci nimic nu este fortat, totul decurge natural, fara o incheiere bombastica.
1 0
serban_ionescu pe 29 Ianuarie 2017 23:48
Film psihologico-social dar si comic, cu tema erotico-sexuala in stransa legatura cu implinirea profesionala.
Este desigur aproape o regula ca in oricare film frantuzesc in special de tip modern, sa nu lipseasca cel putin o scena nud de sex explicit. In fapt este vorba de un film in principiu cu continut psihologico-social, dar si comic, care debuteaza prin introducerea inca din primele minute a unei avalanse de personaje dublata de un OARECARE deficit de coerenta scenaristico-regizoral tot de tip asa-zis ""modernist"", probabil in ideea de fapt gresita ca o astfel de abordare ar putea face mai interesant acest film, ceea ce se si intampla dar numai cam spre partea ultimei treimi a lui. Continutul de baza al filmului si de fapt tema lui, o reprezinta evidentierea nefericirii sociale dar si a limitarii prestatiei si implicit a satisfactiei profesionale a relativ inca tinerei avocate Victoria Spick atunci cand ii lipseste un suport… citeşte
1 0

Spune-ţi părerea despre Victoria

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells