The Joneses

(2009)

O familie perfectă

Poster The Joneses Postere The Joneses

Sinopsis The Joneses

Mai mult
Familia Joneses

Steve și Kate Jones, cu minunații lor copii adolescenți Jenn și Mick, sunt punctul de atracție al suburbiei pline de vile luxoase și familii instărite. Kate este cât se poate de la modă, frumoasă, sexy, îmbrăcată din cap până-n picioare în creații ale celor mai celebri designeri, în timp ce Steve are un imens succes în afaceri. Toți vecinii încearcă să țină pasul cu populara și invidiata familie Jones, dar curând își vor da seama că nu sunt deloc pregătiți să afle…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

Produs de

Echo Lake Productions (I)

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Diamond Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000 , Prorom

Țara

SUA

Site oficial

The Joneses

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
oneloser pe 01 August 2010 22:22
foarte bun
o idee originala, iar demi este superba, ca de obicei
10 2
PaginadeFilm pe 3 noiembrie 2011 11:49
The Joneses se traduce Familia Jones, corectati pls.
cetateanu pe 03 Noiembrie 2010 19:10
Într-o lume bombardată de produse şi servicii, dar care trece prin cea mai gravă criză economică din ultimii 50 de ani, pentru a vinde un produs trebuie să dezvolţi o amplă campanie de promovare, trebuie să îl faci cunoscut, să îi conturezi cea mai bună prezentare şi, cel mai important, să ai un agent de vânzări care să fie cu totul excepţional. Dar cum reuşeşti totuşi să cucereşti piaţa bogaţilor, care nu renunţă uşor la marca cu care sunt obişnuiţi? Cu acest răspuns vine filmul The Joneses, o dramă romantică mai degrabă, decât o comedie. Structurat excelent, The Jonses ne arată că invidia, nevoia de a te da mare şi spiritul de turmă sunt atuurile care te ajută să vinzi aproape orice. Toate cele de mai sus sunt principiile prin intermediul cărora un agent de vânzări poate să cucerească o comunitate care locuieşte în case de cel puţin 1… citeşte
9 1
PaginadeFilm pe 01 Noiembrie 2011 15:42
Familia Jones, nu Joneses
Atentie la titlul in romana, ar trebui sa fie Familia Jones, in loc de Familia Joneses
5 0
intis pe 19 Octombrie 2010 16:07
O idee proaspata si bine abordata
Va recomand sa vedeti acest film nu numai datorita actorilor consacrati care fac niste roluri minunate, ci si datorita povestii inedite. Filmul va va oferi o sarcastica privire asupra societatii de consum, fara a va rapi totusi satisfactia unui happy end. Vizionare placuta!
3 0
gabby18mg pe 15 Septembrie 2010 13:39
Avem o familie surogat ce-si intra bine in rol si ne da o drama cu un posibil happy end ,cu o idee noua de scenariu , unde personajele desi au un rol meschin , au si o latura umana care echilibreaza deznodamantul povestii
3 0
Ingerasul_Iubirii pe 01 Decembrie 2011 11:53
superb
Ne arata realitatea in care noi traim. Cei 4 sunt defapt marile vedete care ne fac sa vrem sa avem si noi, insa ei le primesc pe gratis. O lectie buna de invatat pentru toti.
3 1
Moody pe 10 Ianuarie 2011 16:40
Un film cu o idee absolut originala. Din punctul meu de vedere, al unui pasionat de marketing, filmul a fost deosebit si a demonstrat cate teorii de vanzare foarte bune, precum si niste concepte bine gandite. Actorii au jucat foarte bine, potrivindu-se de minune cu rolurile lor. Din punct de vedere dramatic si emotional filmul nu a impresionat, insa a reusit sa isi transmita mesajul. Sincer as vrea sa existe unde sa te poti angaja si sa lucrezi asa ceva, mai exact mi s-ar parea interesant sa testezi toate lucrurile noi aparute fara sa dai nici un ban pe ele si apoi sa incerci sa le vinzi mai departe altor oameni fara ca acestia sa stie.
3 1
Tweeknax pe 31 August 2010 21:20
Scenariul este genial ca si interpretarea actorilor.............
3 1
xerses pe 31 August 2015 16:30
Excelent film; m-a tulburat profund cat de multa prefecatorie poate exista in lumea celor fara morala.
2 0
Morphy pe 25 Septembrie 2010 17:12
David Duchovny si Demi Moore fac toti banii insa nici ceilalti actori nu dezamagesc. Un film care merita cu siguranta vazut la cinematograf.
2 0
otonis pe 04 August 2010 12:01
Actorii au jucat destul de bine, doar ca scenariul a fost slab. Povestea originala face totusi sa merite vazut, macar o data, desi este previzibil finalul. Gagicile (Demi si Amber) sunt sexy rau. :D
2 2
pisicuta1 pe 25 Martie 2012 17:55
da
bun chiar f bun ...............................................................................
1 0
gavanst pe 15 Septembrie 2020 18:51
Familia din acest film nu este una reala,ei doar promoveaza niste produse...
0 0
XShadowX pe 05 Februarie 2015 14:21
BUN
Mie mi-a placut mult acest film al neamtului Derrick Borte . Are o distributie de exceptie in frunte cu Demi Moore si David Duchovny si terminand cu Amber Heard + o poveste si un scenariu frumos si original insa finalul lasa de dorit ( mie nu mi-a placut ) , oricum eu recomand tuturor acest film placut si usor de duminica ;)
0 0
mihaelatb pe 08 Noiembrie 2014 14:02
un film cu un scenariu interesant ce incearca sa prezinte pana unde poti rezista intr-o lume perfecta, pana unde poate merge lipsa de sentimente a societatii de consum.
Dar dincolo de scenariu... actorii m-au deceptionat. Demi nu mai are nimic din sensibilitatea pe care a demonstrat-o in Ghost, nici din pragmatismul demonstrat in Flawless. David Duchovny, din nefericire a fost actorul unui singur tip de rol, cel din The X-Files. Un film interesant, care insa, nu impresioneaza.

0 0

Spune-ţi părerea despre The Joneses

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Joneses
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells