Sudden Impact

(1983)

Întoarcerea inspectorului Harry

Poster Sudden Impact Postere Sudden Impact

Sinopsis Sudden Impact

Mai mult

Inspectorul Harry Callahan este în focuri cu superiorii săi din cauza unui atac al unui criminal ce terorizează San Francisco, fapt ce duce la presiuni din partea presei și sefilor. Așa că inspectorul Harry este trimis în partea de oraș cu ieșire la ocean, pentru a obține câteva informații despre cel împușcat. Odată ajuns acolo, șeful nu-i face o primire călduroasă și, la puțin timp, unul din rezidenții importanți este omorât în același mod. Când Harry își expune teoriile cu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Clint Eastwood Clint Eastwood Harry Callahan Sondra Locke Sondra Locke Jennifer Spencer Bradford Dillman Bradford Dillman căpitanul Briggs
Camryn Manheim Camryn Manheim fată în lift Carmen Argenziano Carmen Argenziano D'Ambrosia Pat Hingle Pat Hingle Jannings
Mara Corday Mara Corday Jack Thibeau Jack Thibeau Kruger Nancy Fish Nancy Fish Historical Society
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Warner Bros.

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Warner-Columbia Film

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 16 Mai 2012 05:57
"Go ahead, make my day!" (Harry Callahan)
Un clasic al filmelor de acţiune cu acelaşi personaj memorabil: inspectorul Harry Callahan, durul care impune legea prin forţa pistolului. Poliţistul urmăreşte aici un criminal în serie, cu a cărui suferinţă va empatiza mai târziu, după ce află motivele crimelor.

Secvenţele de acţiune sunt la fel de bine realizate ca şi în celelalte filme ale seriei "Dirty Harry", iar interpretarea lui Clint Eastwood impresionează prin duritate. Filmul este cunoscut îndeosebi printr-o altă replică memorabilă: "go ahead, make my day", spusă de inspectorul Harry unui infractor înarmat care se pregătea să scoată pistolul şi care ar putea fi tradusă liber astfel: ''hai, fă-mă bucuros" (că pot să te împuşc).

4 0
Vegetarian pe 12 Iulie 2011 22:09
Producator Clint Eastwood . Regia Clint Eastwood . Cu Clint Eastwood ...
4 5
Vegetarian pe 19 ianuarie 2012 23:14
Cine ajunge sa se vaite , inseamna ca sa zgarcit undeva . Daca vina iar apartine doar unei parti toate conflictele , accidentele , certurile etc sar rezolva pe loc sau nu ar dura multa vreme . Traim intro epoca in care orice se poate face . Trebuie doar vointa si putinta . Daca este o nemultumire inseamna ca ai gresit undeva .
alex_il_fenomeno pe 21 Iunie 2011 11:47
"Go ahead, make my day"
un film la fel bun ca si precedentele , unde din nou inspectorul Harry face o treaba excelenta in film ! plin de mister si de suspans , nu te lasa sa te plictisesti deloc si te face sa te intrebi cum se va termina totul ! dupa cum era de asteptat , Harry foloseste din nou replici faimoase , ce raman intiparite in minte ! merita vazut !
1 5
Dragos.87 pe 05 Iunie 2020 21:33
Un thriller clasic de mare clasa marca Clint Eastwood...Imi place ca are o atmosfera care te tine captivat iar actiunea este bine desfasurata fara exagerari sau de umplutura...Il recomand cu insistenta..!
0 0
Manusa pe 06 Decembrie 2012 14:18
Un film politist clasic care mi-a placut foarte mult.Clint Eastwood, in rolul lui Harry face o treaba fosrte buna, nelasand sa scape niciun criminal sau infractor. A fost amuzant cand Harry a primit acel caine, care desi nu il placea, l-a ajutat in hotel, cand aproape era sa fie ucis. Un film care merita vazut.
0 0
deadlord pe 21 Ianuarie 2013 19:53
este un film bun................................................
0 2
deea9595 pe 10 Iunie 2011 19:01
ma asteptam la mai mult...dar in afara de celebra replica ,,Go ahead, make my day,, si jocul actorilor, filmul nu exceleaza la alte capitole:(
0 6

Spune-ţi părerea despre Sudden Impact

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Sudden Impact
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells