Saranghanda, saranghaji anneunda

(2011)

Come Rain, Come Shine

Poster Saranghanda, saranghaji anneunda Poster Saranghanda, saranghaji anneunda

Sinopsis Saranghanda, saranghaji anneunda

Mai mult
Saranghanda, saranghaji anneunda

Ea pleacă la Tokyo într-o călătorie în interes de serviciu. În mașină, spre aeroport, îl înștiințează că îl părăsește. El pare să accepte. Nicio întrebare, nicio confruntare.
La ceva timp după, o furtună se abate asupra orașului. Cei doi își petrec ultima zi împreună în casa în care au trăit în ultimii trei ani. Lucrurile din jur le amintesc de viața pe care o duceau. Niciunul dintre ei, însă, nu pare interesat să întoarcă ceasul și amândoi par împăcați cu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Produs de

B.O.M. Film Productions Co.

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
teo4dora pe 09 Martie 2013 15:00
Te iubesc, nu te iubesc...
Un film complet artistic...nerecomandat amatorilor de comercial.
Este vorba despre o despărțire. Reala, fără cuvine care sa umple golul rămas în urma alegerii; o lipsa ce vrea sa sublinieze importanta lor.
Doar câteva cuvinte așteptate de fiecare, în parte. Ea își dorește ca el sa o oprească, fără ca nimic altceva sa mai conteze, iar el vrea ca ea sa rămână din propria alegere și nu pentru el.
Nu este vorba de acțiune. Totul e redat prin micile gesturi făcute de cei doi. Ele dezvăluie încet, pe fondul unei ploi nesfârșite, un trecut în iubire și faptul ca acea conexiune încă mai exista, chiar dacă cuvintele renunțării au fost rostite.
Intre iubire și renunțare e o linie confuza, lipsesc doar câteva detalii pentru a le preschimba una în cealaltă...atât de puțin și totuși, atât de mult.

1 1
Haruka pe 31 Martie 2012 08:32
Filmu' asta incepe cu sfarsitul si se termina cu inceputul. Pentru cei ce stau prost cu rabdarea si filmele nonactiune, nu-i o recomandare prea buna pentru orice moment.
1 1
lisav pe 19 Iunie 2011 00:26
Hyeon Bin
am gasit aici ultimile doua filme in care joaca Hyeon Bin inainte de a pleca sa-si satisfaca stagiul militar,dar doar titlurile. Ma prteti ajuta sa le gasesc si sale pot viziona?Multumesc
0 0

Spune-ţi părerea despre Saranghanda, saranghaji anneunda

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Saranghanda, saranghaji anneunda
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells