Saints and Soldiers

(2003)

Sfinți și soldați

Poster Saints and Soldiers Postere Saints and Soldiers

Sinopsis Saints and Soldiers

Patru soldați americani care luptă în Europa în timpul celui de-al Doilea Război Mondial sunt separați de restul trupelor SUA în timpul memorabilului masacru de la Malmedy. Majoritatea camarazilor lor sunt decimați de forțele germane, astfel încât micul grup rămâne izolat și fără nici un ajutor în spatele liniilor inamice.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Corbin Allred Corbin Allred caporal Nathan 'Deacon' Greer Alexander Polinsky Alexander Polinsky medic Steven Gould Kirby Heyborne Kirby Heyborne Oberon Winley
David Banner David Banner WWII Re-Enactor Ben Gourley Ben Gourley soldat McKinley Julie Graham Julie Graham
Lincoln Hoppe Lincoln Hoppe soldat german #3 Melinda Renee Melinda Renee Catherine Theary Ethan Vincent Ethan Vincent Rudolph 'Rudi' Gertz
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • The Saints of War

Produs de

Go Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

KOAN

Țara

SUA

Site oficial

Saints and Soldiers

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
morfil pe 13 Aprilie 2012 16:10
Din minutul 50, începe filmul cu adevărat... Nu veți regreta, sufletul vostru va fi mai bogat la final... Nestematele cu greu se lasă descoperite. Aveți răbdare și vă veți bucura de mesajul acestui film.
2 0
B.M.Filip pe 03 Noiembrie 2011 21:52
Fazele bune sunt doar cele in care joaca Deacon.Este un extraordinar exemplu de iertare.El nu ii imputa sergentului ca i-a spus secretul intim unui alt soldat(brancardierului),el nu ia in seama insulta acestuia dupa ce ii aflase secretul,ba chiar ii ofera Biblia sa.Chiar sfarsitul filmului consta in demonstratia lui Deacon ca nu i-a purtat pica brancardierului.ci isi da viata pt el.Pacat ca nu exista asa oameni!
2 0
Manusa pe 15 Octombrie 2011 23:17
Soldatii care au luptat in Cel de-al Doilea Razboi Mondial au trecut prin multe situatii grele. La fel si soldatii din acest film, au trecut prin multe si au aratat ca vor cu orice pret sa supravietuiasca, si incearca sa se intoarca in liniile lor. Un film reusit, chiar daca nu are foarte multa actiune.
1 0
Vorador pe 07 Iunie 2012 21:31
Inceput bun,plictisitor la jumate,dar foarte bun sfarsit
Intr-adevar, dupa primele 50 de minute si eu aveam intentia sa-l opresc,dar ma bucur ca nu am facut-o,scena de la final cu tigara mi-a placut cel mai mult.
1 1
Theodor2011 pe 27 septembrie 2013 11:02
Da emotionanta faza aia, dar ia dat-o prea tarziu. Cat a trait si la rugat, zgarcitul/avarul soldat britanic Oberon Winley nu ia dat. Si sa nu omitem ca soldatu american 'Shirl' Kendrick s-a sacrificat practic pt. Oberon Winley
balta67verde pe 03 Martie 2017 18:24
Un film de razboi destul de bun. E ca un tanc vechi ,,, porneste greu
0 0
cosmin_kedii pe 10 Februarie 2013 08:50
o poveste uimitoare de credință, conflicte, prietenie și onoare. Acest film a fost atât de distractiv pe atât de multe niveluri diferite, dezvoltarea caracterului mare. Singura mea dezamăgire este faptul că bugetul nu a fost suficient de mare pentru a prelungi filmului.
0 0
rares67 pe 08 Octombrie 2012 22:04
foarte bun filmul nu te lasa sa te agndesti la altceva deloc pe tot parcursul lui:)
0 0
elmedico pe 05 Iulie 2010 18:16
Un film bun, in care da senzatia de real pe tot parcursul lui, cu exceptia momentului in care un neamt ii ajuta pe americani sa scape din incercuirea germanilor, oferindu-le masina.
0 0
ionsandu2006 pe 14 Aprilie 2009 21:23
sfinti sa soldati
bun dar nu pot sa-l inregistrez ceva se intimpla da-ti o solutie sau cum sa-l inregistrez
0 1

Spune-ţi părerea despre Saints and Soldiers

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Saints and Soldiers
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells