Replicas

(2019)

Copii perfecte

Poster Replicas Postere Replicas

Sinopsis Replicas

Mai mult
Replicas

Atunci când un teribil accident de mașină îi ucide familia, un neurolog îndrăzneț nu se va opri de la nimic pentru a-i readuce la viață, chiar dacă asta ar însemna să intre în conflict cu un laborator controlat de guvern, forțele de poliție și legile fizice ale științei. Will Foster este pe punctul de a transfera cu succes conștiința umană într-un computer atunci când își pierde în mod tragic familia. Disperat să-i readucă la viață, Will îl recrutează pe omul de știință Ed Whittle pentru a-l ajuta…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.4

Caseta tehnică

AKA

  • Réplicas
  • Tobulos kopijos

Produs de

Ocean Park Entertainment

Distribuitorul international

Entertainment Studios Motion Pictures

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
andofara pe 05 Ianuarie 2019 23:19
Replicas
Nu credeam ca se mai poate face un film atat de prost... E ceva...greu de descris... Dupa primele 10 minute ma incurajam sa ii mai dau o sansa, dar, pana la final, fiecare minut a fost din ce in ce mai jenant. Penibil, si cu un sfarsit pe masura. Nu recomand nimanui acest film.
7 4
blackmore pe 16 aprilie 2019 22:28
Sunt si filme americane mai proaste, intr-adevar si acesta este o mizerie
lavara_laiarna pe 01 Ianuarie 2019 14:30
Un atelier de creație neverosimil mai ales pe prea repede înainte.
5 4
makomomo pe 03 Ianuarie 2019 11:36
Captivant si reusit
Mi -a placut enorm.Este un SF si asta inseamna ca orice e posibil.
Este primul film cu clone fara clisee.Au reusit regizorii si scenaristii o combinatie de I robot cu Transcendence sau ExMachina insa ceea ce m-a bucurat enorm este ca atat clonele cat si interpretul principal raman lucizi si nu se omoara intre ei.De obicei clona ori nu rezista dupa ce era facuta, ori se descompunea ori nu isi recunostea familia, ori devenea agresiva si omora tot...practic nu tin minte un film in care o persoana clonata sa nu omoare pe cineva.La fel si cel care cloneaza.

Remarcabila ideea, de 2ori mai complicat...odata sa clonezi 3 persoane, dintre care 2 kinderi si un adult dupa care sa le inoculezi toate amintirile, luate de la adevaratele persoane care au fost dar au murit si sa le introduci in mintea clonelor.Chiar ca ceva SF...

Filmul nu este perfect,are mici lacune si… citeşte

5 5
Manusa pe 01 Ianuarie 2019 21:06
Un film cu un subiect foarte interesant, pe care il vad bun, chiar bun. Actori foarte buni, poveste interesanta, deci un film care merita vazut.
5 6
Sylvester77 pe 16 Ianuarie 2019 02:36
Idee paranormala intr-un scenariu execrabil de prost
Nu are rost nici sa scrii mai multe la acest film. Am pierdut cateva secunde si cu acest comentariu... Insa, ce o fi patind acest actor, Keanu Reeves, de joaca in ultimul timp numai in filme tampite ?
4 4
stricted pe 02 Ianuarie 2019 17:38
Interesant subiect. Merita vizionat. .
4 4
andystarx pe 16 Aprilie 2019 16:39
Nota 7/10
Nu a fost un film rau,fata de alte mizerii sf vazute in ultima vreme,sau filme slabe cu Keanu din ultimii ani,merita o vizionare,dar nu va asteptati la cine stie ce !
3 0
M@ryus pe 30 Ianuarie 2019 01:45
premisa filmului e foarte atractiva dar executarea a lasat de dorit, porinind de la actori pana la CGI care a fost de tot rasul. 30 mil dolari pentru ce? In fine nu a fost chiar rau dupa parerea mea dar putea iesi ceva remarcabil.
3 1
xerses pe 01 Ianuarie 2019 14:02
Captivant subiect, iar actorii joaca atat de bine incat traiesti la maximum povestea.
3 5
Pac-Pac pe 15 Ianuarie 2021 15:18
Keanu Reeves nu prea arata aici ca un doctor emerit in stiinte neuronale. Sotia e medic, are 3 copiii, mai e si tanara si slaba, cred ca putem fi de acord ca asta se intampla preponderent numai in filmele americane :). Cam tras de par in multe locuri filmul se bazeaza totusi pe o idee faina. Care putea fi si mai faina daca ma intrebau pe mine: la scena (dramatica!) atunci cand el trebuie sa aleaga la cine renunta din membrii de famile si sortii pica pe fetita cea mica: pai de ce n-o cloneaza dom'le si pe ea mai tarziu oleaca, dupa ce-i face pe aialaltii, ca tot au stat oalele alea nefolosite jumate de film...
2 0
bloodthirst pe 20 Aprilie 2019 13:24
Pacat, mare pacat.... ce film ar fi putut sa faca daca se investea mult mai mult.
2 0
superdepeche pe 20 Ianuarie 2019 00:25
momente bune si ...cam atat
filmul nu este vreo capodopera sau ceva de genul dar totusi merita vazut!
un film despre familie si ceea ce ai fi dispus sa faci pentru a o aduce inapoi,in caz ca ...se intampla ceva ...urat zic!

2 0
blackmore pe 16 Aprilie 2019 22:29
O noua mizerie de film SF american deci , nimic nou.......................
2 3
eduard_stratan pe 29 noiembrie 2021 14:02
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
Rapid23 pe 23 Decembrie 2020 06:57
Ideea excelenta. La scenariu se mai putea lucra puțin. Puține efecte mai de calitate nu ar fi stricat. Avand in vedere ca am mai vazut "I, robot" cu Will Smith, xomparatia între cele 2 eate destul de neînsemnată. Interpretarea actorilor este odioasă. În afară de Keanu, care are ceva experienta, interpretarea celorlalte personaje lasa de dorit. Cu toate acestea, povestea este captivantă, iar filmul merită văzut. As acorda filmului nota 6,5. Dacă erau aduse toate imbunatatirile menționate anterior, as fi fost dispus să acord ai nota 9. Una peste alta, pacat de ideea foarte misto. Acest film putea sa fie în top.
0 0
claudiu-daniel-lugoj pe 09 Iunie 2019 00:48
claudiu-daniel-lugoj
Un film asa si asa nu e chiar rau filmul.Ideea este una foarte interesanta si tentanta,pacat de aceasta idee ca se putea face un film mult mai reusit.In ori ce caz filmul merita o vizionare dar nu la cinema,mai bine acasa.
0 0

Spune-ţi părerea despre Replicas

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Replicas
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells