Keanu Reeves a înregistrat cel mai prost debut din cariera sa cu Replicas, ultimul său film

de Cristina Grigore în 15 Ian 2019
Este primul eșec la box office al lui 2019

Au trecut doar două săptămâni din 2019 iar box office-ul Statelor Unite și-a găsit deja primul film cu încasări dezamăgitoare. Este vorba despre Replicas, recent lansata peliculă a lui Keanu Reeves, ce marchează și un record negativ pentru cariera celebrului actor.

În SF-ul Replicas, Keanu îl interpretează pe Will Foster, un specialist în neurologie care își pierde întreaga familie într-un îngrozitor accident. Distrus, caută în mod obsesiv să îi readucă la viață, astfel încât hotărăște să facă acest lucru apelând, printre altele, la clonare, chiar dacă acest lucru înseamnă să încalce orice regulă morală, guvernamentală sau de etică profesională.

Filmul a avut un buget de 30 milioane de dolari și a obținut în week-end-ul lansării (11 ianuarie, SUA) doar 2,5 milioane. Nu a avut succes nici la critică – pe Rotten Tomatoes comentariile pozitive ale criticilor au ajuns doar la 9 procente, în vreme ce pe Metacritic scorul obținut este de 18 din 100.  

Replicas a obținut cel mai slab rezultat la box office din întreaga carieră a lui Reeves, pentru care cel mai mare eșec l-a reprezentat până acum I Love You to Death (1990), ce a încasat 4 milioane de dolari la debut. Ecourile negative ale lansării acestei producții se vor stinge însă curând, căci în luna mai (17 mai în cinematografele noastre) se va lansa continuarea uneia dintre cele mai de succes francize din cariera starului – John Wick: Chapter 3. Reeves apare și în distribuția lui Toy Story 4 (cu lansarea la noi pe 8 iunie).

Din distribuția peliculei Replicas face parte și Alice Eve (Star Trek Into Darkness).

Exploreaza subiecte similare:

Replicas, Keanu Reeves, John Wick 3: Parabellum, I Love You to Death, Toy Story 4, Alice Eve, Star Trek Into Darkness

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sylvester77 pe 16 ianuarie 2019 13:42
Publicul inca mai reactioneaza normal la scenarii tampite.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells