Partisan

(2015)

Partizan

Poster Partisan Poster Partisan

Sinopsis Partisan

Mai mult
Partisan

Aflat la marginea unui oraș dărăpănat, Alexander, în vârstă de 11 ani, trăiește într-o comunitate izolată împreună cu alți copii, mamele lor si carismaticul lider Gregori. Gregori îi învață pe copii cum să crească animale, să planteze legume, să lucreze ca o comunitate – și cum să ucidă. Având nașterea noului lui frate în minte, Alexander începe să pună sub semnul întrebării influența copleșitoare pe care o are Gregori asupra copiilor, pe care îi antrenează să devină asasini. Deranjat de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
gbanescu pe 03 Martie 2017 19:36
Microunivers concentrationar
Vincent Casel joaca bine, ca de obicei.
Filmul – o metafora: un microunivers concentrationar, condus dupa reguli patriarhale de Gregori.

1 1
narcisson pe 09 Octombrie 2016 18:43
Poate singura chestie frumoasa cu care am ramas din filmul asta este faptul ca a fost filmat in Georgia, undeva la periferia unui oras, peisajele expuse placandu-mi deosebit de mult. De asemenea, un alt plus este aparitia foarte frecventa a bebelusilor, fapt ce m-a induiosat foarte mult.
Insa, pe de alta parte, un film foarte lent, fara prea multa actiune (sunt genul care stie sa aprecieze si dialogul), prea putine momente de tensiune (la un moment dat, tensiunea a fost construita bine, insa acela a fost singurul moment notabil), durata relativ scurta. In materie de prestatii, as remarca poate doar pe micul Alexander. Vincent Cassel, cel mai cunoscut actor din distributie, nu mi-a placut in mod deosebit. Cat priveste distributia, avem parte de foarte multe popoare cum ar fi francezi, greci, georgieni, rusi, americani si asa mai departe.
Subiectul este interesant insa din… citeşte

1 2
Horatiucrisan pe 28 Mai 2023 10:40
O idee interesanta însă pe parcurs filmul devine previzibil. L-am vizionat la lansare și mi-am amintit de el acum.
0 0

Spune-ţi părerea despre Partisan

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Partisan
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells