Mercy Streets

(2000)

Strazile indurarii

Poster Mercy Streets Postere Mercy Streets

Sinopsis Mercy Streets

Povestea filmului se axeaza in jurul a doi frati, Jeremiah si John, aflati la capetele opuse ale legii.

Jeremiah este preot in devenire in timp ce John, abia iesit din inchisoare, lucreaza pentru Rome, un condamnat periculos.

Pe parcursul filmului cei doi frati se vor intalni, Jeremiah ajungand sa fie rapit de Rome si John sa ii ia locul lui Jeremiah in viata de zi cu zi.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2
Eric Roberts Eric Roberts Rome Cynthia Watros Cynthia Watros Sam Stacy Keach Stacy Keach Tom
Robert LaSardo Robert LaSardo TJ David A.R. White David A.R. White John / Jeremiah D. David Morin D. David Morin Detective finding cash
Kevin Downes Kevin Downes Peter Jon Gunn Jon Gunn Accident Victim Brad Heller Brad Heller Hot Dog Vendor's Buddy
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 10 Octombrie 2013 12:26
Categoria 40 - 50 de ani = filme cu actori in rol principal intre 40 si 50 de ani = Eric Roberts la 43 de ani in filmu asta conduce un mic grup de infractori si incearca sa dea o ultima lovitura pacalind alti infractori cu cateva milioane .
0 7
bizonul pe 9 octombrie 2015 07:30
Ptr. un iubitor de filme este bun orice, avand in vedere ca teljeviziunele de pe la noi , prorbabil s-au vorbit si doar idiotenii prezinta la ourele serii ( 20.00, 20.30). In fiecare seara putea-i vedea un film pe unul din programele nationale; Pro. Tv., Antena1, Prima, Tv.1 sau Tv.2, etc. Acum doar niste scamatorii de genul : "Vedete la apa", "Sunt celebru scoate-ma de aici", "Masterchef", "Iadul bucatarilor", "Poftiti de va iubiti ", Burlacul" ,"Burlacita" , "Cireasa de pe tort", '' Schimb de mame" si cate, si cate tampenii, aparute asaaa... "peste noapte" parca facand in ciuda iubitorilor de frumos , de filme, etc. Eu cred ca nu toti romanii sunt de teapa lui Giani sau Celentano si Firicel din "Las Fierbinti". Chiar si pe asta cu "Fierbintii" il mutase dupa ora 23.00 , facand loc acestor idiotenii ce le numesc ei "shoowri". Inca putin si o sa avem "placeri" cu Tociu si Palade, Vijelie sau Vacanta Mare, facand parte din alte neghiobii made in Romania.

Spune-ţi părerea despre Mercy Streets

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells